Jump to content
MAINOS

osa-aikatyö


Helena

Recommended Posts

Heippa!

Sain äskettäin vakituisen toimen osa-aikatyöhön.Onko minkälaisia kokemuksia ja kuinka rahallisesti sujuu? Teettekö miten paljon lisätöitä? Kovasti kiinostaisi mielipiteet asiasta..... ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
MAINOS
Guest astra

Valitettavasti en osaa vastata edelliseen vaan kysyisinkin vuorotyöläislä ketkä teette tai siis olette osittaisella hoitovapaalla, että miten se käytännössä menee ? Saatteko itse miten vaikuttaa työaikaanne ?T iedän, että se on keskimäärin 30 t viikossa se aika. Teettekö joku viikko enemmän ja toinen viikko taas vähemmän vai miten ? Voiko tehdä kolme yötä ja se on siinä ? Mitä työkaverit sanoo ?

Ositt.hoitovapaata haetaan siis 2 kk aiotua hv:tä ennen ? Voiko sitä jaksottaa, että olenpa nyt vaikka 3 kk osittaisella ja sitten vaikka kolme kk:ta ihan kokoaikaisena ja taas jatkan osittaisella ??

Olisin todella kiitollinen jos voisitte kertoilla kokemuksistanne !!??

Link to comment
Share on other sites

Oman kokemukseni pohjalta voin sanoa, että meillä osa-aikaiset tekevät samanlaisia vuoroja kuin muutkin. Tuntimäärä täytyy tehdä kolmen viikon listassa; Tekee vaikka listan alussa enemmän tunteja, pitää pidemmän vapaan ja loput tunnit listan lopussa.

Työ on vain sarja nälän aiheuttamia pakkoliikkeitä

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...