Jump to content
MAINOS
 • Yhteisömme säännöt ja käyttöehdot

  Hoitajat.net on maksuton palvelu sen käyttäjille. Rekisteröitymällä sivustolle hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä yhteisön sääntöjä ja käyttöehtoja. Yhteisö on suunnattu hoitotyön ammattilaisille ja opiskelijoille, hoitotyöstä keskusteluun. 

  Suomen lait, asetukset ja kirjoittajan vastuu

  Vaitiolovelvollisuus pätee täälläkin. Kirjoituksista ei saa tunnistaa potilaita ilman asianomaisten lupaa. Kaikki tietosuojaa rikkovat viestit poistetaan. Kaikki Suomen lain vastainen toiminta tai siihen kannustaminen on ehdottomasti kiellettyä.

  Hoitajat.net ei takaa käyttäjien viestien sisältöjen paikkaansapitävyyttä, täydellisyyttä tai käytettävyyttä, vastuu kuuluu aina kirjoittajalle. Kirjoitusten sisältö edustaa ainoastaan kirjoittajan näkökantaa, eikä siis sivuston virallista näkemystä.

  Huomioi, että joka kerta kun käyt foorumilla, IP-osoitteesi tallennetaan tietokantaamme. Tätä ja muita yksilöintitietojasi voidaan tarvittaessa käyttää hyväksi porttikieltoja annettaessa tai otettaessa yhteyttä palveluntarjoajaasi tarvittavia jatkotoimenpiteitä varten. Toimenpiteisiin ryhdymme tarvittaessa jos rikot törkeästi näitä sääntöjä ja/tai suomen lakeja. Autamme myös tarvittaessa viranomaisia jos on syytä epäillä, että itse kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan yksilöintitiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

  Ammattinimikkeiden käyttö

  Virallisten ammattinimikkeiden käyttö foorumilla, kuten sairaanhoitaja, lähihoitaja, lääkäri jne, on sallittua vain sellaiselle terveydenhuollon ammattihenkilölle jolla on lain suoma oikeus käyttää tätä titteliä. Jos olet alan ammattiin opiskelemassa, laita profiiliisi se titteli mihin olet opiskelemassa, esim "lähihoitajaopiskelija".

  Yhteisö ei ole hoitajan vastaanotto

  Omien ja omaisten vaivojen selvittelyssä suosittelemme kääntymään oman lääkärin tai hoitajan puoleen. Täällä niiden käsittely on ehdottomasti kiellettyä, ellei erikseen toisin mainita.

  Yhteisö ei ole omaisten ja potilaiden palautekanava

  Potilashoitoon tai hoitajiin liittyvien palautteiden kirjoittaminen tai asioiden käsittely tällä foorumilla on kiellettyä. Jos haluat antaa palautetta hoidostasi, sen oikea kohde on hoitoa antanut yksikkö, ei tämä yhteisö

  Tunnukset

  Jokainen jäsen käyttää yhtä tunnusta/nimimerkkiä. Useiden tunnuksien taakse piiloutuminen ei ole sallittua koska se vaikeuttaa mm. keskustelun seuraamista. Omaa tunnustaan/nimimerkkiä saa vaihtaa, mutta tarkoituksenhakuinen piiloutuminen ja useiden tunnuksien käyttäminen viestien lähettämiseen ei ole sallittua.

  Yleinen käyttäytyminen

  Tiukka ammatillinen keskustelu ja "kädenvääntö" on sallittua ja toivottavaakin, mutta pidetään järki päässä. Toisten haukkumiseen, solvaamiseen tai muuhun henkilökohtaisuuksiin menevään kettuiluun puututaan välittömästi. Tarkoitus on keskustella asioista, ei keskusteluun osallistuvista henkilöistä tai heidän persoonallisuuden piirteistään.

  Ylenpalttinen kiroilu, trollaus ja riidankylväminen eivät ole sallittuja. Ota huomioon että keskustelualueemme on julkinen paikka jota lukevia on aina moninkertaisesti enemmän kuin sinne aktiivisesti kirjoittavia. Kannattaa siis aina myös miettiä hetki viestien sisältöä ennen niiden lähettämistä, miettien sanoisitko vastaavan asian myös elävässä elämässä.

  Viestien kirjoittaminen

  Keksi viestillesi kuvaava otsikko ja lähetä se sille kuuluvalle alueelle. Ennen kuin aloitat uuden aiheen, on suositeltavaa käyttää hakutoimintoa, koska useista aiheista on jo keskusteluja meneillään. Pysy asiassa. Kunnioita viestiketjun aloittajaa ja pyri olemaan harhautumatta aiheesta.  

  Mainostaminen

  Kaupallinen tuotteiden, webbisivujen yms. mainostaminen keskustelualueella on kiellettyä ilman ylläpidon lupaa. 

  Sanktiot

  Jos sääntöjä on rikottu, ylläpitäjä tai valvoja antaa niitä rikkoneelle jäsenelle huomautuksen. Jos huomautus ei auta, jäsen erotetaan määräajaksi tai tarvittaessa pysyvästi. Ylläpidon lisäksi valvojilla on oikeus poistaa, muokata ja siirtää sääntöjen vastaisia viestejä varoittamatta ja erikseen perustelematta. Jos huomaat sääntöjen vastaisia tai väärälle alueelle eksyneitä viestejä, käytä viesteissä näkyvää "raportoi valvojalle" linkkiä.

  Pidätämme oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

  Hoitajat.net 

×
×
 • Create New...