Jump to content

Kaikki tapahtumat

Tämä syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Eilen
 2. T2112

  M: punainen lanssipaita.

  Valmistaja: Tribun. Yhden harjoittelun ajan käytetty (max 3 pesua). Tämän jälkeen kaapissa tyhjänpanttina vuosia. Koko XXL. Kuvan saa pyytämällä @ postiin (tiedosto liian iso tänne). Sijainti Espoo. Nouto / ostajan maksamat postikulut. Hinta 20 €
 3. Jos kamalasti häiritsee niin pyydä esimiestä poistamaan oma kuvasi. Itse en koe millään tavalla häiritsevänä sitä että nimi näkyy henkilökuntakortissa tai kyltissä potilaalle. Jokainen tyylillään.
 4. Vieras

  Henkilökunnan kuvat

  Aloin miettiä sellaista, että onko ihan laillista, että eräällä vuodeosastolla on suuri taulu, johon on kerätty koko henkilökunnasta kasvokuvat ja alla nimi sekä ammatti? Mitä sanoo henkilöllisyyden suojaava laki? Talussa lukee teksti Me hoidamme sinua täällä. Ymmärtäisin, jos kyseessä olisi joku pieni vanhusten ryhmäkoti tms. mutta tuo osasto on tk:n akuuttisairaiden vuodeosasto, eli potilaita laidasta laitaan. Itse en työssäni käytä minkäänlaista nimineulaa tms. Ainoa on sote kortti ja sekin väärinpäin kotelossaan. Jos joku virallinen sitä kysyy, niin siitähän se on helppo näyttää.
 5. Hallitus haluaa helpottaa tuntuvasti jaksotyön ja yötyön teettämistä. Lakimuutos saattaa lisätä työntekijöiden terveysriskejä, arvoi Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL. Työterveyslaitoksen mukaan jaksotyö lisää riskiä sairastua vakavasti. Yötyö voi aiheuttaa erityistä sairastumisen vaaraa ja on jopa ennenaikaisen kuoleman riskitekijä. JHL:n mukaan työaikalain muutokset toisivat jaksotyön huomattavasti nykyistä laajempaan käyttöön sosiaali- ja terveydenhoitoalalla. Samoin kävisi päiväkodeissa, jotka ovat auki pitkään, esimerkiksi aamukuudesta yhteentoista illalla. Jaksotyötä tai yötyötä tekevien on hyvin vaikea yhdistää työtä ja perhe-elämää. – Ongelma korostuu naisvaltaisilla aloilla. Naisia työskentelee huomattavasti enemmän aloilla, joihin esitetyt muutokset kohdistuvat. Ongelmista huolimatta hallitus ei ole arvioinut lain vaikutuksia lapsiin. Lain lapsivaikutukset pitää arvioida. Siihen velvoittaa YK:n lasten oikeuksien sopimus, johon Suomi on sitoutunut, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine sanoo. Lisää aiheesta: Uusi työaikalaki eduskuntaan – tässä viisi merkittävintä muutosta Tarvitaanko jaksotyötä 2020-luvulla?
 6. Henta

  Norjaan töihin?

  Suomessa Dedicare (dedicare.fi) auttaa ainakin sairaanhoitajia Ruotsiin, Norjan Dedicarella on just Suomen kiertue ilmeisesti meneillään. Lähäreistä en tiedä, mutta aina voi kysyä.
 7. Työolot varmaan riippuu yksiköstä kovasti. Sellainen työilmapiiri millainen johtaja. Pihlajalinnalla on huiput henkilöstöedut: alennuksia esim.Foreverille ja juoksutapahtumiin, välillä alennuksia peleihin ja laivalle sekä leikkauksiin, hammashoito, gynekologi, fyssari yms.kuuluu työterveyshuoltoon, kokoaikaset saavat liikuntaseteleitä 200e/vuosi, vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Onhan noita.
 8. Henta

  Ruotsin laillistaminen

  Tartteeko sinne laittaa sitä Valviran todistusta hakiessa? Koska ainakin verkossa kun täyttää (legitimation.socialstyrelsen.se) hakulomaketta, siellä kysytään vaan tutkintotodistusta, joka täytyy laittaa alkuperäisenä ja käännettynä (ruotsi/tanska/norja/englanti). Miten olette hoitaneet verojen maksamisen, maksetaanko ne siis Ruotsiin (SINK?) jos tekee siellä vaan keikkahommia ja asuu rekryfirman kämpässä? Myös tuo henkilönumero on minulle vielä vähän mysteeri, jostain luin että sitten kun tuo SINK on lähetetty eteenpäin niin saa jonkun rinnakkaisnumeron, joka on sitte loppuiän sama? Eri asia sitten käsittääkseni jos muuttaa pidemmäksi aikaa tai ihan pysyvästi Ruotsiin asumaan?
 9. Viime viikolla
 10. jupet

  Pseudomonas virtsassa

  Mitäs ajattelit että sille voidaan tehdä jos on moniresistentti bakteeri?
 11. Voisiko joku laittaa linkin, mistä löytyy Hilkka ohjelman käyttöohje? En ole saanut oikein mitään opastusta enkä minkäänlaista ohjetta. Ärsyttää, kun ei pysty hyödyntämään ohjelmaa täysin. Enkä ala nyt vääntämään, että miksen kysy työkavereilta....kiire ja paljon yksin töissä....vaikka selitykseksi.
 12. Hyvähän se on, että näitä "juorukerhoja" ajetaan nurin sillä että miehiä palkataan. Asiakkaat saa enemmän huomiota työpäivän aikana. Vanhemmat naiset istuu kahvikupin ääressä ja nuoremmat räplää puhelinta. Miehet tekee töitä.
 13. Hyvä tarkennus ja nimenomaan sitä pykälää vastaan tässä pitääkin taistella koska se oikeuttaa työnantajan pakkorokotuksiin irtisanomisen uhalla. Itsellä ei ole rokotteita vastaan mitään, mutta olen kärsinyt haittavaikutuksen ja olen oman kantani jo ylempänä antanut.
 14. Tää kiinnostais minuakin. Omainen käy yhden potilaan luona, hoitaja juokseen pitkin osastoa, huoneesta toiseen koko vuoron. Kumpikohan mahtaa levittää sairastaessaan enemmän virusta? Ihan noin maalaisjärjellä ajateltuna? Hmmmmm..... Tarkennetaan sen verran, että järjestöt eivät ole rokotteita vastaan, päinvastoin, ne suosittelevat niitä. Tuo tartuntatautilain pykälä on se mitä tässä vastustetaan, koska se aiheuttaa ongelmia työpaikoilla. Sitä on hiottava tai se pitää sitten poistaa. Ainakin Tehy vastusti sitä jo lain valmisteluvaiheessa, ei siis "vihdoinkin" vasta nyt.
 15. Hienoa TEHY ja SUPER. Vihdoinkin osoititte selkärankaa ja olevanne hoitohenkilökunnan puolella tässä asiassa. Nuo rokotteet eivät ole vaarattomia. Suurelle osalle ei välttämättä tule mitään, mutta entäs sitten se pieni osa. Itse olen vakavan haittatapahtuman rokotteesta saanut ja on kohtuutonta silloin vaatia rokotus uudelleen ottamaan tai ruveta sitten siirtämään toiseen yksikköön tai tehtävään, jonne työntekijä ei halua. Tiedän myös monta muuta tapausta, jotka saaneet reaktioita enemmän tai vähemmän vakavia. Ne haittavaikutukset ei sinne rokotteen tuoteselosteeseen ole huvikseen laitettu. Helppo täällä on huudella, että vaihda ammattia yms. mutta sekään ei ole mikään yksinkertainen juttu. Monella taloudellinen tilanne on semmoinen, että työssä on käytävä ja opiskelemaan ei ole mahdollista lähteä. Tietenkin, jos sille linjalle lähdetään niin työnantaja on sitten turvattava taloudellinen tilanne opiskelujen ajaksi ja niin kauan että saa uudelta alalta töitä. Tämä sopii minulle.
 16. Vieras

  Pseudomonas virtsassa

  Kauheeta ajatella että pitää vanhana kärsiä virtsavaivasta joka äärimmäisen kivulias kun säästetään! Hyi häpeäisitte!
 17. Vieras

  Seuturekry

  Lisät maksetaan parissa erässä mikä on mun mielestä aivan hanurista. Yhtään et osaa arvioida paljonko milloinkin tulee..joskus voi katketa just esim la-su välistä jolloin su palkka siirtyy seuraavaan erään. Näin kävi esim juhannusyövuoroista kun tein kolme yötä sisälsi 2 pyhää. No ei ollut lisät mitkäön huimat kun katkesi kesken pyhien. Myöskään kertyneitä lomia ei näy missään vaikka olen puoli vuotta tehnyt yhtäjaksoisesti samassa paikassa. Kysyttäessä olen saanut kahdenlaista vastausta..ei kerry ja toinen sanoo että kertyy normaalisti..nämä vastaukset siis seuturekrystä..
 18. Hei, Onko kellään kokemuksia tästä firmasta? https://suomenseniorihoiva.fi/ Kannattaako hakea?
 19. Hei! onko täällä Medicumilla työskenteleviä? Onko teille nyt maksettu siirtymäajan palkka, kun firma siirtyi Mehiläiselle?
 20. T2112

  Acutan palkkaus?

  Moro arvon lukijat. Olen alkanut miettimään työpaikan vaihtoa. Ajatuksena olisi hakeutua Tampereelle, päivystysduuniin. Olisi kiva nähdä, miten homma toimii kehäteiden ulkopuolella. Kysymykseni kuuluu; mikä on sairaanhoitajan peruspalkka (+ TVA lisä) Acutan yhteistpäivystyksessä?
 21. Myyn seuraavat kirjat, jotka hyväkuntoisia ja käyttökelpoisia painosvuodestaan huolimatta: Ensihoidon perusteet 2005 40 e Hoitamalla hyvää oloa 2005 10e Anatomia coloring book 1994 25e Locomotor System Color Atlas/ text of human anatomy 1972 20e Nivelten ja lihasten fysioterapia 1994 15e Kehon rakenne, toiminta ja lihashuolto 1993 10e Lihashuollon tukitoimet 1993 10e Lihashuolto 1993 10e Lasten ja nuorten harjoittelu 1993 10e Valmennusoppi Harre 1995 5e Completed book of athletics taping techniquous 1994 15e Onnistu painonhallinnassa 2007 5 e Bella Ligne -ryhtiä-kiinteyttä-voimaa 2004 5e Tuula Kukkonen, email. tilku@hotmail.com
 22. Sitä en ymmärrä, että asukkaat esim. palvelutalossa voivat itse päättää ottavatko rokotteen, mutta hoitaja pakotetaan ottamaan suojellakseen tätä vanhusta, joka ei piikkiä halua, kun ei sitä ole koskaan ottanut. Omaiset/ vieraat levittää kyllä tauteja suuremmalla todennäköisyydellä enemmä, kuIn hoitajat.
 23. Harvemmin perusterveenä hoitajien kanssa tekemisissä on ja terveelle ihmiselle rokotteesta ei haittaa ole. Mutta osastolla oleva yleensä on senverran heikossa kunnossa että se influenssa voi olla viimeinen niitti joka kaataa. Siksi onkin tärkeää että hoitajat, lääkärit jne pysyvät terveinä eivätkä levitä päiväkausia influenssaa heikompiinsa joita heidän pitäisi suojella. Käytännössä rokotuspakko pitäisi ylttää kaikkiin jotka tekevät töitä kyseisessä rakennuksessa. Jos pelkää sikainfluenssarokotteen narkolepsiaa niin kyseiset lapset jotka sairaistuivat narkolepsiaan olisivat sairastuneet siihen saadessaan sikainfluenssan luonnollisesti. Penn & Teller tämän aikanaan hyvin demonstroi videossaan -
 24. Potilas, otappa ihmeessä ite se rokote, niin et saa hoitajalta tartuntaa. Miksi hoitajan pitää ottaa rokote, suojellakseen ventovieraita ihmisiä oman terveyden uhalla, mitä rokotteet aiheuttaa.
 25. Kiitos, Potilas! Olen samaa mieltä. Lisäksi mietin olenko suorittanut opintoni eri paikassa kuin huuhaahan hurahtaneet kollegani? Missä on tutkittu tieto, johon oppinnot perustuivat? Missä terve järki, kun rokotusasioissa luotetaan salaliittoteoreetikkoihin eikä tiedeihmisiin?
 1. Load more activity
×