Jump to content

Kaikki tapahtumat

Tämä syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Tänään
 2. Автоэлектрик Автоэлектрик Создавая программу курса, я долго думал о том, что нужно дать для этого ученику, каким навыкам обучить. Подглядывал за мастерами-автоэлектриками на сервисе: какие работы им приходится делать наиболее часто, на каких автомобилях, каковы самые массовые дефекты. И хотя в прошлом я тоже автоэлектрик, обучение пришлось обдумывать практически заново. Любые курсы диагноста-электрика начинаются с базовых понятий: проводники и диэлектрики, напряжения и токи, сопротивление и проводимость. Затем, учиться на автоэлектрика невозможно без умения читать электрические схемы. Оцените, насколько доступно рассказано о схемах в видеокурсе: Я считаю, что обучение на курсах автоэлектрика в первую очередь должно создавать у ученика главное понятие: любому ремонту предшествует диагностика. Поэтому в курсе показано, как выполнить разборку, дефектовку и сборку самых главных элементов: стартера и генератора. Курсы автоэлектрика диагноста. Конечно, вам интересно увидеть список фильмов видеокурса. Пожалуйста: 1. Базовые понятия электричества. Часть 1. 2. Базовые понятия электричества. Часть 2. 3. Элементы электрических цепей. Часть 1. 4. Элементы электрических цепей. Часть 2. 5. Конструируем электрические цепи. Часть 1. 6. Конструируем электрические цепи. Часть 2. 7. Чтение электросхем. 9. Баланс энергии в электрооборудовании автомобиля. 10. Аккумуляторные батареи: принцип работы, конструкция, параметры. 11. Аккумуляторные батареи: диагностика и обслуживание. 12. Конструкция, диагностика и ремонт автомобильных генераторов. 14. Работа с электропроводкой. Часть 1. 15. Работа с электропроводкой. Часть 2. 16. На реальном автосервисе. Часть 1. 17. На реальном автосервисе. Часть 2. 18. На реальном автосервисе. Часть 3. 19. На реальном автосервисе. Часть 4. 20. Бонус: вольтметр своими руками. Смею вас уверить: это более чем реально. Наш курс позволит вам усвоить большой объем информации. Непонятные моменты можно просматривать многократно. Учиться можно в любое удобное время. Можно прямо на сервисе в свободные часы! Стоимость курса 4900 рублей. Курс не имеет дисковой версии, все материалы автоэлектрик размещены на платформе "Прометей". Доступ возможен с любого устройства: компьютера, планшета, смартфона. Изучать наш курс можно одному, а можно и показать коллегам. Жду ваших отзывов и желаю легкого обучения! Обучающие курсы. Багаж знаний. Наши ученики. контакты. по России бесплатно. 8 (3412) 47 00 30. Copyright © Школа автодиагностики Алексея Пахомова 2011 - 2017.
 3. Eilen
 4. Ihan sysipaska firma. Kaksi viikkoa kestin määräilyä
 5. Koti-medi Oy

  Toivottavasti tuttavasi ei joutunut heidän asiakkaakseen. Sama meno kuulemma jatkuu tasaisesti. Alussa kaikki on asiakkailla ja työntekijöillä hyvin, mutta pian se totuus valkenee, tossa firmassa asiakkaissa on RAHA mikä ratkaisee, ei sillä väliä pystyykö asiakas itse puollustamaan oikeuksiaan. Myyvät kyllä itsensä hyvin, mutta kun pitäisi lupauksia toteuttaa niin sanat helisevät kuuroille korville ja lupaukset unohtuvat. työntekijöille ei anneta aikaa siirtyä asiakkaalta toiselle, tai siis siirtymäajasta ei ainakaan yhdessä vaiheessa haluttu maksaa palkkaa. Valitettavasti tämä firma ei laskenut kilpailutukseen mukaan lainkaan sitä että toinen asiakas voi olla lauttasaaressa ja seuraava malmilla ja kolmas itäkeskuksessa. Toivottavasti jokainen osaa hakea rahansa tavalla tai toisella.
 6. Viime viikolla
 7. THL:n vastine: https://thl.fi/fi/-/finip-pneumokokkirokotetutkimus-hyodyttaa-suomalaisten-lasten-terveytta
 8. Liittyy löyhästi: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005753784.html
 9. Hei! Onko Tampereelle päässeille tullut infokirjettä jo yliopistolta?
 10. Millaisella kielitaidolla käytännössä Ruotsissa pärjää?
 11. Persoonalllisuushäriöinen ohjaaja jonka kimpussa on viinapiru ajoittain.
 12. Entä minkälaisen diagnoosin antaisit itse itsellesi?
 13. skitsofrenia

  suurella osalla lähihoitajista on skitsofrenia diagnoosi! ne ei tiedä vaan ne luulee... luulosairaita koko porukka
 14. Tummaa, erittäin sakkaista virtsaa -mikä on?

  Meilläkin oli yksi vanha henkilö, jolla alkoi ilmentyä tällaista. Hoidoksi Uro-tainer -huuhtelu 3x/vk eikä sen jälkeen ole ollut enää tuota ongelmaa. Huomaa kyllä jos unohtuu huuhtelu tehdä, kun heti menee sakkaiseksi.
 15. Sisäilmaongelmia jotka kiistetään. Siks porukka lähtee.
 16. Veriviljelyn ottotiheys

  Hyöty on se ettei taudinaiheuttajaorganismi välttämättä kasva joka pullossa. Diagnoosin saamiseksi ja varmistamiseksi on hyvin yleistä että viljelyt otetaan useaan kertaan. Tyypillisesti vähintään kahdesti (tunnin-kahden välein). Se miten usein otetaan vaikka epäselvältä kuumeilijalta riippuu talon ohjeista ja hoitavan lääkärin ohjeista. Ei niitä nyt mitään järkeä ole kovin montaa kertaa päivässä ottaa.
 17. Veriviljelyn ottotiheys

  Mitäs hyötyä sitä monta kertaa olis ottaa... Kerran otetaan, jos on tarpeellista selvittää infektion aiheuttaja ja sitten odotellaan muutaman päivä niitä vastauksia, jotta saadaan oikeat antibiootit aloitettua...
 18. Katriinan sairaala Vantaalla

  Sen verran että tuolla 4B potilaat on raskashoitoisia haavojen hoidossa menee aikaa ja siihen päälle perushoito. Muuten varmaan samanlainen kuin mikä tahansa tk- sairaala osasto.
 19. Tampereelle pisteraja oli tänä vuonna 16,25/20. Eli melko korkea.
 20. Tietääkö kukaan mikä oli Tampereen pisteraja tänä vuonna?
 21. Aikaisemmin
 22. Vastavalmistuneen nolot kysymykset...

  Tiedan kylla erot I.v ja p.o farmakokinetiikassa mutta mietin onko jotain muitakin eroja? Ja varoitin etta on tyhma kysymys.
 23. SH ja pistolupa??

  Jos kerran se on tuttua hommaa, niin luulis sen asian sujuvan. Eniten kitinää vanhojen sairaanhoitajien osalta tulee esim lihakseen annettavan injektion näytön osalta aseptiikan noudattamisesta. Siihen on meillä ihan selkeä lista siitä, mitkä seikat tulee huomioida näyttöä annettaessa, ja lupaa ei saa ellei ne kaikki kohdat täyty. Ei riitä sormet laskea, kuin monta iäkkäämpää SHta on tullut henkselit paukkuen näyttöön, ja failaa sen heti kun ei käytetä edes käsidesiä. Mennään heti suoraan vaan lääkekaapille kaivamaan lääkkeitä paljain käsin. Pistää vaan miettimään, kuin pitkään ne pistokset ovat heillä jatkuneet siten kuin he näyttävät... Nuoremmilla taasen on vielä koulusta sopiva hermostuneisuus asiaan ja lähes kaikki seikat mielessä Että, ihan vaan sinne näyttöihin näyttämään ne omat taidot.
 24. Vastavalmistuneen nolot kysymykset...

  Mitkäs ne erot olivatkaan farmakokinetiikassa i.v. ja p.o.? Äkkiä kertaamaan, jos tällanen perusasia on unohtunut.
 25. Vastavalmistuneen nolot kysymykset...

  Enta onko eroa antibiootin tehossa, vaikutuksessa yms jos potilas saa sen i.v. vs p.o? Miski joillekin potilaille annetaan juuri iv antibiootti eika p.o. antibioottia?
 26. Vastavalmistuneen nolot kysymykset...

  Tassa myos erittain tyhma kysymys jonka olen unohtanut sh-opinnoista: kun potilaalla on nestelista, ja jos potilas ei juo riittavasti vuorokauden aikana (esim. Kieltaytyy) niin milla iv-valmisteella vrk nesteen tarve korvataan ja miksi juuri silla valmisteella? NaCl ilmeisesti, mutta miten NaCl korvaa nestevajeen? Olen tyhma enka varmaan ikina saisi iv-lupia. Ja mika olikaan aikuisella vrk nestetarve?
 27. Foibe Oy ( Foibekartano ) hakee taas hoitajia ja sairaanhoitajia. Varokaa kyseistä paikkaa, sillä on ollut pitkään Avin seurannassa ja on edelleenkin. Vanhuksia ei hoideta kunnolla, sillä johdolle tärkeämpää on julkisuuskuvan kiillottaminen eli Periscope-lähetykset, eläintenhoito ja juhlat. Hoitajien tehtäviin kuuluu päivittäin hoitaa kanoja ja lampaita sekä viikottain osallistua Periscope-lähetyksen tekoon, missä 1 kuvaa, 1 jumppaa ja 1 juontaa. Tämä 3 hoitajaa on sitten pois miehityksestä, mutta se ei ole johdolle ongelma, vain työkavereille. Jokaisen on sitouduttava näkymään netissä ja twiittaamaan julkaisuja sekä hoitamaan eläimiä. Koulutuksia ei ole, eikä mihinkään talon ulkopuolisiin, maksullisiin koulutuksiin pääse. Voit siis kuvitella miten osaavaa porukkaa Foibessa on. Tosin suurin osa on uusia, sillä hoitajia lähtee ja tulee vinhaa vauhtia. Suurin syy lähtemiseen on hoitajien epäreilu kohtelu. Itse en uskonut talon huonoa mainetta enkä nettikirjoittelua ja erehdyin menemään töihin kyseiseen paikkaan. Ei olisi kannattanut, pakko hakea muualle ennen kuin sekoan.
 28. Näitähän on tutkittu vuosikymmeniä jo kovastikin ja julkaisuja on hyllymetritolkulla. Ota hakukone käteen niin löytyy. Esim tähän tyyliin https://scholar.google.fi/scholar?hl=fi&as_sdt=0,5&q=influenza+vaccination+yearly
 1. Load more activity
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.