Jump to content
MAINOS

Attendo työpaikkana


miina

Recommended Posts

Onko kokemuksia Kuusikodista työpaikkana?  Sehän on MedOnen paikka ja nyt sinne haetaan työntekijää ja ajattelin hakea. Olen kyllä lukenut lehdistä, ettei kaikki asiat taida olla ihan ok.? ;D

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
MAINOS
 • Replies 671
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Mirtazapin

  74

 • acamusmn

  71

 • scoubi

  32

 • Kipusisko

  31

Guest Kehäkukka

Kuusikodin muututtua viime vuonna Medone OY:lle on sen henkilöstöasiat aivan pielessä. Olette varmasti lukeneet Länsiväylä(Espoossa) ja Helsingin Sanomien kirjoituksia kuinka Lääninhallituksen tarkastuksien mukaan"taloss aon kaikki kunnossa".HAH HAH !

Tässä teille faktaa Medonene tyylistä johtaa/kohdella hoitajia:

-70% vakituisista koulutetusita ja ammattitait. henkilökunnasta on "savustettu" ulos talosta jopa uhkailemalla, kiusaamalla tms.

-työvuorolistat ovat erittäin epäselviä ja niitä muutellaan kysymättä työntekij. mielipidettä

-työvuoro-ohjelma on erittäin vanha ja se ei näytä oikeanlaisia tuntilaskelmia vaan jossain listassa on +25t ja seuraavassa listassa onkin -5t ja ylityötunnit ovatkin "hävinneet taivaan tuuliin".

-kk palkat tulevat ajallaan kuun lopussa, MUTTA lisät eivät ole koskaan oikein 15. kun pitäis olla maksussa. aina yritetään "pihistää" jokunen sunnuntai päivä/iltalisä yms pois työntekijältä ja rahojen saamisessa/korjauksessa kuluu useita viikkoja/kuukausia. Palkanlaskenta keksii milloin mitäkin verukkeita asialle...lue:valehtelevat.

-arkipyhävähennyksiä ei jaeta kaikille tasapuolisesti-ne vain "katoavat johonkin".toiset saavat ylim. vp , toiset eivät.

-keikkalaisia/sijaisia kohdellaan epätasa-arv. Ei ole kunnon perehdytystä ja heille "naljaillaan" mitä pienimmistäkin asioista (->keikkalaiset vaihtuvat tiuhaan tahtiin).

-Iltavuorossa on ns. vanhalla puolella töissä VAIN 2 hoitajaa- 3 osastoa kohden ja yhteensä hoidettavia on 50!osa on omatoim. mutta yli puolet eivät ole.

-talossa ei ole ATK:ta hoitajille vaan kirjataan manuaalisesti potilaskansioihin

[br][br]Ylläoleva osuus viestistä on kirjoitettu: 03.04.07 - klo:13:34


Tiedoksenne että Espoon Kuusikodissa on käynyt työsuojelupiiri tarkastuksella 1/07 ja huomautettavaa on ollut parissakin asiassa.

Tärkein on ehkä työntekijän työaikakirjanpidossa joka ei toimi lain velvoittamalla tavalla.

(Eli talossa "vedätetään" työntekijältä ylim. tunteja pois, ei anneta arkipyhähyvityksiä, lepo yms aikoja ei noudateta jne joka siis näkyy tietenkin palkoissa jotka eivät ole oikein).

Piiri on antanut Medone OY hoitopalveluille aikaa 7/07 (?) asti korjata kyseiset asiat ja ne tarkastetaan uudelleen.

Samaanaikaan Lääninhallitus kuuluttaa Espoon Kaupungin Jaakko Valvanteen myötä lehdistössä kuinka: "Kuusikodissa on kaikki hyvin eikä huomautettavaa ole".

HAH HAH !

Aika sinisilmäisiä nämä tahot....

Link to comment
Share on other sites

Kysyinkin aikaisemmin mielipiteitä MedOnesta foorumis/työpaikat, kun hakivat sinne työntekijöitä..

Kirjotuksia on tullut luettua, nythän näkyy Hs;n digisivuillakin olevan keskustelua/kaupunki-palstalla.

Kyllähän todellisia ongelmia on, jos on asioita tullut julkisuuteen asti..Kas kun päättäjät/johto eivät

myönnä virheitä ja ota vastuuta asioista :-

Käy lukemassa MedOnen sivuja, näinkö nämä asiat sitten toimii käytännössä...

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Guest Kehäkukka

Eipä näytä talossa meininki muuttuneen vaikka taloon tuli uusi johtajatar 3/07.

Asukkailta lääkkeet loppu jatkuvasti-kukaan ei ole vastuussa/ei ole lääkevastaavaa-lääkkeitä "lainataan" toisilta asukkailta vaikka he itse maksavat lääkkeensä tai ovat kokonaan ilman, talon hygienia taso on todella alhaalla (talossa juoksentelee jotain matoja pitkin potilahuoneita, wc:tä jne) koska talossa ei ole riittävästi siivoojia eikä yhtään laitoshuoltajaa-viikonloppuisin ei ole ketään siivoajaa paikalla, Tällä hetkellä talon toisessa siivessä="vanha puoli" ei ole ollenkaan vaklituista sairaanhoitajaa eli 50 asukkaan hoitoa pyöritetään keikkalaisten varassa-vakituisia ei ole kait kun 1 koulutettu lähihoitaja joka tekee 50%.

Eiköhän siinä jo riittävästi tälle kerralle totuutta missä mennään....

Link to comment
Share on other sites

jahas...no kuulostaa kyllä siltä ettei ole parannuksia tapahtunut ;D harmi juttu.asukkaat siellä olivat tosi ihania(ainakin silloin kun olin siellä töissä)

Link to comment
Share on other sites

Guest Kehäkukka

Justiinsa joo, en voi olla (taas) kommentoimatta että tässä nähdään että myös MEDONEn toiminta muuallakin kuin Kuusikodissa on siis henkilöstöpolitiikaltaan samantasoista-hoitajat kyykkyyn vaan ja palkat maksetaan kuinka jaksetaan=väärin.

Uskomatonta että tämä yritys saa toimai näin mielivaltaisesti kenenkään "isomman tahon" siihen puuttumatta.

suosittelen kaikille hoitajille ottamaan yhteyttä TEHYyn. siellä kyseinen ongelma on jo tiedossa ja mitä enemmän heille tulee tietoa k.o. yrityksen toiminnasta pian siihen tulee STOP.

 • Tykkää 1
Link to comment
Share on other sites

Kirkkonummen palvelutalossa on henkilökunta niin tunnollista. Hoitajat ovat tehneet laatukäsikirjan ja saaneet hyvästä työstään laatusertifikaatin.

Kun kilpailutus tulee olisi hyvä huomioida että laatu jatkuu on firma mikä tahansa kun yleensä sama osaava henkilökunta jatkaa uuden palveluksessa. Kun kiitosta on pydetty esim. palkan muodossa siihen ei olla suostuttu. Laatu ei ole siinä vaiheessa enää ollutkaan merkityksellistä.Tai jos palkkaa pitäisi nostaa niin henkilökuntamäärä vähenee.

Kerron miten Med One on käyttänyt hyväuskoista ja tunnollista henkilökuntaa puutosvuoroissa. Kun sijaisia ei olla saatu niin työnantaja on pyytänyt henkilökuntaa jäämään esim. iltaan. Vapaapäivänä töihin yms.Tunteja näistä jäämisistä on voinut kertyä kymmeniä, joillakin yli satakin. Oma asia on monesti ollut ottaa työajan lyhennyksinä tunti tunnista takaisin. Tunti tunnista on saatu ehkä muu vapaapäivä.

Ylityötä tämä ei ole ollut vaan TYÖVUORON VAIHDOS. Joten siitä ei tarvitse maksaa ylityökorvausta.

Kun työnantajalle valitettiin asiasta niin olisi kuulema kannattanut ottaa sijainen KUN ANTAA työvuoron vaihdos työntekijälle.

Eiköhän tämä työvuoron vaihdos ole ollut ihan työnantajan tarpeesta lähtöisin? Eli harmaata työvoimaa on käytetty kilteillä työntekijöillä jotka eivät ole halunneet jättää työtoveriaan pulaan työskentelemään vajaa miehistöllä. Kun lukee foorumia tätä on vissiin joka paikassa.

Työntekijöiden jaksamista ei olla ajateltu myöskään lainkaan. Kun he ovat tehneet kymmeniä tunteja ylimmääräistä työtä oman työn lisäksi. Kun hänenhän olisi sitten kannattanut ottaa sijainen on vastaus esimiehellä ja puhutaanko nyt oikeilla termeillä?Ylityö/työvuoron vaihdos.Mutta Med One kokee olevansakkin nyt hyväntekijä kun on antanut TYÖVUORON VAIHDOKSEN 8) työntekijälle ja saakin viettää vapaapäivänesim. ei maanantaina vaan sittenkin keskiviikkona.

Nyt kun henkilökunta tuli valveutuneemmaksi ylityökorvausten suhteen kukaan ei oneksi enää tee ylimm. työtä kun ylityökorvauksilla. Ne kun pitikin sopia esimiehen kanssa erikseen. Ylityökorvauksia ei saa kun rahana vaikka vapaana korotetuin tunnein on myös yksi käytäntö. Hoitajat ovat niin kilttejä ja tietämättömiä omista eduistaan ja oikeuksistaan ja tätä Med One osaa hyödyntää todella hyvin.

Onhan selvää että Med one pystyy tarjoamaan halvemmalla kun muut palvelujaan kun tällaista on toiminta.  Vedettiinhän espoossakin Lyhty ry:n sopimus kesken kauden pois kun eivät olleet huolehtineet koulutuksista yms. Tarkkana kannattaa olla mitä koulutuksia tosiaan on katsottu koulutuksiksi. Päästiinhän me oilein koko henkilökunta Laxoberon esittelyyn ja ravintolisä esittelyyn. :D Kyllä toiminnan ylläpitäminen tulee halvaksi kun toiminta on tätä luokkaa.

Hyvä olisi tarkastella myös johdon koulutus taustoja, hallinnollista työkokemusta yms.

  Ylemmän johdon on varman helpompi pitää kokemattomammat jotajat otteessaan ylläpitäessään tiukkaa pudjettia ja säästäähän siinä palkassakin, kun saa halvalla esimiehiä. Johtamiseen tarvitaan kunnon koulutus ja työkemus mutta tähän Med One ei satsaa. Se näkyy henkilötöpolitiikassa. ;)Näkee että päätösissä on Med Onen isommat jehut takana kylmänkiskoisissa päätöksissä. Lähijohto tekee vaan mitä käsketään kiltisti. Pahassa välikädessä hekin.

Link to comment
Share on other sites

Asiaa liikkuu MedOnesta paljon, muuallakin kuin täällä. Eikä aiheetta jos asiat ei ole kunnossa. Toivottavasti kaikki, joilla on ollut  ongelmia työsuhteeseen liittyvissä asioissa, ottaisivat nyt yhteyttä omaan liittoon. Mikäli ei kuulu liittoon, voi ottaa yhteyttä työsuojelupiiriin, he kun valvovat tiettyjä lakeja.  ::)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Tänään työnantaja Med One Kirkkonummella halusi tietää olenko ko. nimimerkin omaava henkilö tässä foorumissa. Lupasin muuttaa aikaisemmissa teksteissä olevia asioita.

En osannut nimetä ´hänelle niitä kymmentä henkilöä joille ovea on näytetty. Korjaan siis: kymmenet henkilöt ovat lähteneet kun eivät ole saaneet palkkatoiveitaan läpi, ovea ei siis olla näytetty vaan he ovat itse lähteneet parempien palkkojen perään. Talo on ollut toiminnassa keväällä 2007 3 vuotta ja kollega laski 30 hoitajaa lähteneen. Korjaan tähänkin että on tämän päivän ilmiö joka paikassa, kun johtajan mielestä lukija ei itse osaa päätellä asiaa ja tulee väärä kuva nyt ihmisille.

Myöskin ne henkilöt joiden tunnit ja puuttuvat yvp vapaat ym. piti nimetä hänelle. Koska työnantaja on korjannut asian työntekijän siihen tietenkin ensin puuttuen ja huomaten ,asiassa ei ole mitään outoa ja ihmeellistä koska työnantaja on korjannut asian.

Siinä asiassa en aio muuttaa mielipidettä että johtajan koulutustaso olisi hyvä olla maisteri vetoista koska kuntasektorillakin on. Tarkoitus ei tällä ollut arvostella nykyisen palvelutalon johtajan koulutusta tai palkkausta, vaan suosikkijärjestelmää esim. työvuoroissa jota harjoitetaan.Ehkä koulutetumpi ei toimi niin tai sitten tämä on persoonakysymys johon koulutuksellakaan ei vaikuteta.Eli tarkkaa tietoa hänen koulutustaustoistaan ei ole, saattaa olla maisterikin siis pätevä koulutuksen osalta. Eli etten loukkaa koulutustasossa että olen pitänyt maisteria alemmin koulutettuna niin korjaan senkin asian tässä.

Talon sisäiset laxoberon esittelyt yms. katsotaan koulutuksiksi yksityisellä. Siis ovat koulutusta ummetuksesta yrityksen näkökulmasta. Kunnalla lasketaan TALON ULKOPUOLISTET koulutukset koulutuksiksi, eikä muuta. 3 kokonaista koulutuspäiväää lasketaan näistä. Eli tiedoksi nyt nämä yksityisten erot tässäkin suhteessa.

Koska olen hakeutumassa muihin työtehtäviin Med Onelta niin Med One ei lähde toimenpiteisiin kohdallani kuulin tänään.. Mitähän ne on;Haaste vai sanotaanko minut  irti??? Hui että pelottaa hirveästi. Ehtihän se uusi johtajakin olla melkein kuukauden töissä kun lopetti Med Onella .Taisi nähdä liikaa epäkohtia toiminnassa? :D Kävihän siellä liuta "suosikkeja" valittamassa uudesta johtajasta vanhalle joka meni täysin juoruihin mukaan. Tuntuu että onko jarkee vai ei?

Link to comment
Share on other sites

Koska olen hakeutumassa muihin työtehtäviin Med Onelta niin Med One ei lähde toimenpiteisiin kohdallani kuulin tänään.. Mitähän ne on;Haaste vai sanotaanko minut  irti???

Eipä yritys tuollaisessa tilanteessa pysty tekemää yhtään mitään, jos siis tosiasioita on julkisuuteen kerrottu kuten nyt ilmeisesti on asianlaita.
Link to comment
Share on other sites

Olen kuullut, ettei työntekijät ole ainoita keitä on MedOnen taholta uhkailtu jos tuovat asioita esille.

Kyllähän tämä jo jotain kertoo, jos työntekijät lähtevät lyhyellä aikavälillä, johtaja mukaanlukien. Näinhän on nyt tapahtunut sekä Kirkkonummen että Kuusikodin palvelutaloissa.

13.05.07 oli Espoon Länsiväylässä kirjoitus otsikolla "MedOnea yritetään kepittää kaikilla tavoin", onkohan ihan näin? (lehti luettavissa netissä)

Tuskin nämä kirjoitukset ovat aiheetta julkisuuteen tulleet. :D

Link to comment
Share on other sites

Kuusikodissa ei johtaja kuulema kestänyt enää... ja Kirkkonummen palvelutalossa johtajan sijainen lähti tänään 3 viikon jälkeen. Olikoko työntekijät niin vaikeita lakisääteisine vaatimuksineen  Kuusikodissa? Ja ehkä työntekijöitä on poistunut toisiin työpaikkoihin ja "kiltit "on jääneet mukailemaan,kun enää ei työsuojelupiirin mukaan ollut mainittavaa valittamista Kuusikodissa.

Ja onko Kirkkonummen uusi johtaja ehkä nähnyt epäoikeudenmukaisuuksia (esim. suosikkijärjestelmä työvuorosuunnittelussa), joihin olisi puuttunut muutoksia tuoden?

Työsopimuksessa lukee: YLITYÖT KORVATAAN AIKANA. ELI RAHANA EI OLE OLLUT AIKOMUSTAKAAN MAKSAA. ???Nyt on muuttunut johdolla nimike työvuoron vaihdokseksi.Liitto saa päättää onko se näin ? On mustaa valkoisella työantajan sopimuksessa että ne korvataan aikana. Työnantaja itse vaatii niin. Työsopimuksessa lukee asia.JA KUN OTETAAN AIKANA NIIN KOROTETUIN TUNNEIN EI TUNTI TUNNISTA! Kyllä olen samaa mieltä että sijaispula on muuallakin ja ko. toimintaa. Sekö oikeuttaa toimimaan väärin kun muutkin toimii? Sopikaa ne työntekijöidenne kanssa ylitöiksi kun ne sitä ovat ja lopettakaa puheet työvuoron vaihdoksesta! huh.gif

Aina ennen edellisissä työpaikoissa kun on 3 viikon lista niin kaikki tunnit mitkä ylitti 114 ja risat niin meni automaattisesti ylityönä maksuun. Ei ihme kun Med One käyttää 6 viikon eli kaksi kolmen viikon listasysteemiä peräkkäin.Eka on perus ja toka TASOTUS lista.Eli jos eka listassa menee tunnit yli niin työntekijä ottaa työvuoron vaihdoksena vaikka tokassa pois tunti tunnistsa.Näin Med One pääsee kiertämään ylitöiden maksussa.

Lyyra haluaa motiivia kirjoitteluun: OIKEUDENMUKAISUUS! Itsellä eka kokemus yksityisellä työnantajalla ja voin sanoa että on suuri pettymys verrattuna kunta/kaupunki työnantajiin.Toivon että kukaan muu ei tee sitä virhettä että eksyy kyseiseen työnantajaan ja luota kauniiseen julkisuuskuvaan ja lupauksiin koska ne ei pidä paikkaansa. Se myös yksi motiivi.Tiedätte kirjoittajankin, sen verran töissä painostitte. Koulutuksia, palkkoja ym.oikeuksia on pyydetty. Kun ei puhe mene perille luottamusmiehien ja tiiminvastaavien kautta niin täytyy käyttää muita keinoja.  Maksakaa työnohjausta niin ei tarvitse ihmisten netissä purkautua. Sitäkin 3 vuotta pyydetty. SE TAITAA MAKSAA JOTAIN TYÖNANTAJALLE!?

Motiivia kyseltiin siihen tahtiin että alkoi saamaan jo naurettavia sävyjä. Tuli mieleen että minua pidetään jo jonkun toisen yksityisen agenttina tai kilpailija yrityksen edustajana. Tyyliin yrityskaapparina tms.En kertonut mihin työhön olen hakeutumassa ihan muista syistä.(kiusaamisen pelossa ehkä). En kilpailijayritykseen tai kuntaan kuitenkaan.

Kirkkonummella pitää olla niinkuin ennenkin (huom.uusi talo)vanhan johtajan aikaan..., eli uudistuksia tuskin tulossa.

Link to comment
Share on other sites

Se on sitä, johtamistaidon puutetta. Johtajia taitaa olla johtajan päällä eli liikaa, ei siitä silloin mitään tule, ainakaan hoitotyössä.Mutta tämä on bisnestä, muulla ei taida olla väliä kunhan rahaa tulee mahd.paljon.

Kyllä näissä tapauksissa Kirkkonummi ja Espoo vielä joutuvat toteamaan ettei kilpailutus ole onnistunut, "aika tekee tehtävänsä", sanotaan kun muu viesti ei mene perille. ;)

Jos on sovittu ylitöistä, että ne annetaan aikana niin sitten se on niin. Kaikki se, mitä teet yli suunnitellun listatyöajan, on ylityötä eikä muuta. huh.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest Kehäkukka

On se kumma että työntekijän pitää joustaa ja joustaa ja millä hinnalla?eikö olisi reilua työnantajalta olla ammattitaitoista työntekijää kohtaan myös joustava. Sehän on selvä että jos työolot/työilmapiiri on on hyvä- siellä viihdytään ja se on plussaa niin potilaille/asukkaille/työnantajalle/työntekijälle.

Eikö Medone ole huomannut sitä....?

Link to comment
Share on other sites

Guest Auts

On se kumma että työntekijän pitää joustaa ja joustaa ja millä hinnalla?eikö olisi reilua työnantajalta olla ammattitaitoista työntekijää kohtaan myös joustava. Sehän on selvä että jos työolot/työilmapiiri on on hyvä- siellä viihdytään ja se on plussaa niin potilaille/asukkaille/työnantajalle/työntekijälle.

Eikö Medone ole huomannut sitä....?

Kenelle plussaa? Ei ainakaan MedOnelle. Katsos kun jos hoitajat pitkään töissä, niin niille joutuu sit maksaa kaikenmaailman lomarahoja ynnä muita höpö höpö rahoja. Vain hetken töissä viihtyville hoitajille ei pahemmin kerry lomia jne, tulee halvemmaksi. Luuleeko joku että nämä business mielessä perustetut firmat välittää työntekijöiden hyvinvoinnista. Jos haluaa tehdä rahaa, niin silloin raha myös ratkaisee..

Link to comment
Share on other sites

Ehkä tää on tyhmä kysymys, mutta miksi te olette MedOnella työssä?

Kun kerran se on niin paha paikka....

Link to comment
Share on other sites

Ei ollu tyhmä kysymys. Olen itse ihmetellyt samaa etenkin kun tänä päivänä voi aika vapaasti valita missä haluaa töitä tehdä.

Link to comment
Share on other sites

Olen tehnyt itselleni joskus päätöksen että vuosi ollaan vähintään yhdessä paikassa vaikka ois kuinka paska paikka. Voin sanoa että tällä kertaa on ottanut tosi koville pitää toi periaate päätös. No nyt onkin haku päällä koko ajan ja haastatteluja sinne tänne. Ettei ole kuin muutamista viikoista kiinni lähdön paikka.[br][br]Ylläoleva osuus viestistä on kirjoitettu: 30.05.07 - klo:20:20


Toisaalta jos työnantajan tarkoituksena on savustaa ulos joustamattomilla ja epäinhimillisillä työputkilla, niin kyllä sitä voi sen verran luonnetta ollakkin että jää pokkana vaan eikä lähdekkään minnekkään. Mitenhän työnantaja sitten suhtautuukaan kun porukkaa ei lähdekkään? Kiristyykö otteet yms?Onko lähteminen oikea ratkaisu aina vai voiko tehdäkkin jotain että asiat muuttuisi?

Jos työkyky menee ja uupuu työtaakan alle niin ei muuta kun sairaslomaa  hakemaan. Ja työnantaja saa kustantaa aiheuttamansa uupumuksen.Sitten kun on saanut levättyä voi hakea sitä toista työpaikkaakin tai jatkaa pokerina työssä niin kauan kun voimia taas riittää.

Tuonlaiseen väsytysleikkiin jos lähtee mukaan voi työkyky mennä ihan kokonaankin. Eli työpaikkaa hakemaan vai väsyttämään työnantaja ettei saakkaan savustettua työntekijää ulos?

Korostan että Med One on laaja työnantaja ja oma kokemus on yhdestä yksiköstä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kehäkukka

Kierrä paikka kaukaa niin kauan kun se on Medone Oy:n hoivapalveluilla.

Link to comment
Share on other sites

Työpaikkaa hakemaan vaan. En lähtisi "uhraamaan" itseäni tällaiselle työnantajalle, vastaukset voivat olla odottamattomia. ;D

Link to comment
Share on other sites

kui? Tuli mieleen kun olen itse ollut medonella hommissa pohjois-savon alueella

Link to comment
Share on other sites

Onneksi lopetin jo itse MedOnella työt... Kyllähän se mun "lähin esimies" suutahti ku sanoin että en enää atka. Mut jos tällaista on etelä suomes.. kun luin noit kirjoituksia niin samoja ongelmia muillakin paikka kunnilla...

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Guest Koivu

Millä tavalla Medone toimii pääkaupunkiseudulla? Olen kuullut, että keikkaa riittää ja firmalla on oma vanhainkoti. Toisaalta olen kuullut myös (hevosmiesten tietotoimistosta), että Medonen hoitajat ovat usein aika väsyneitä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Kehäkukka

Taitaahan siellä olla aikamoinen "pula" hoitajista kun mol.fi sivuilla haetaan tälläkin hetkellä kyseiseen paikkaan: johtajaa, osastonhoitajaa, sh esimiestä, yöhoitajaa sekä sh + lähihoitajia. (Siis melkein kaikkia ammattiryhmiä). Missä tai MIKSI nämä edelliset työntekijät ovat paikasta lähteneet näin yhtäaikaa?

Link to comment
Share on other sites

Guest Kehäkukka

Katsoppa foorumilta: Edunvalvonta/työsuojelu....eiköhän siinä juttua hiukan Medonen toimintatavoista monen eri keskustelijan silmillä/kokemuksella.

Link to comment
Share on other sites

 • The title was changed to Attendo työpaikkana
MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...