Jump to content
MAINOS

Temesta loppuu apteekeista


OldOne

Recommended Posts

Temesta on loppunut tai ainakin loppumassa koko maasta, uutisoi MTV3. Wyeth-yhtiön Englannin-tehtaalla on pysäytetty koko tuotanto laadunvalvonnan löytämän vian vuoksi. Temesta käyttäjiä kehoitetaan hakeutumaan hoitavan lääkärin vastaanotolle korvaavan lääkkeen saamiseksi.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2005/07/380160

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

joo,meillekkin tuli jo ossalle tiedote sairaala-apteekista.sentään käytetyin lääkkeemme.

mitä tilalle jos loppuu?mielenkiintoista,tietysti pienet potilaasta johtuvat poikkeamat otettava huomioon,mutta itsellä tuli mielee seuraavaa.

p.o sedaatioon klonatsepaami 2mg tbl

parenteraalisesti olisikin jo vaikeampaa ja mieleen tulisivat ekana Serenase,Cisordinol acut. ja diatsepaami.

mutta eiköhän tämä tästä järjesty.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

Homma hoituu :D

Lainaus Kalevasta

Uusi erä apteekeista loppumassa ollutta ahdistuslääkettä on jo matkalla Suomeen. Tehtaassa ilmennyt ongelma selvisi jo perjantaina iltapäivällä ja toimitusvalmiina olleen erän pitäisi olla jo loppuviikosta apteekeissa, lupaa Wyeth-yhtiön Suomen johtaja Vesa Loponen.

Loratsepaamia sisältävän ahdistuslääkkeen Temestan loppumisesta kertonut uutinen huolestutti lääkettä käyttäviä kansalaisia, koska lääkkeelle ei ole Suomessa myynnissä olevaa rinnakkaisvalmistetta.

Loposen mukaan paniikkia aiheutti ennen kaikkea joidenkin lehtien räväkkä otsikointi. Lääkkeen toimituskatkoksesta oli kerrottu lääkäreille ja apteekeille, mutta potilaille yhtiö ei voi asiaa suoraan tiedottaa.

Zen ja moottoripyörän kunnossapito: tutkimusmatka arvojen maailmaan. (valitettavasti Zen ei ymmärrä mitään moottorikelkkojen sielunelämästä)

Link to comment
Share on other sites

Meillä Temestan korvaa nyt sitten Alprox 0,5 mg...En tiiä miten on vaikuttanu potilaisiin kun ne nukkuu näin öisin  :).Jos jollain on tietoa onko ollut sopiva korvaava lääke tai nou niin kertokaa,mua ainaskii kiinnostaa!

Link to comment
Share on other sites

Temestaa on taas saatavilla eli back to basics.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...