Jump to content
MAINOS

Temesta loppuu apteekeista


OldOne

Recommended Posts

Temesta on loppunut tai ainakin loppumassa koko maasta, uutisoi MTV3. Wyeth-yhtiön Englannin-tehtaalla on pysäytetty koko tuotanto laadunvalvonnan löytämän vian vuoksi. Temesta käyttäjiä kehoitetaan hakeutumaan hoitavan lääkärin vastaanotolle korvaavan lääkkeen saamiseksi.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2005/07/380160

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

joo,meillekkin tuli jo ossalle tiedote sairaala-apteekista.sentään käytetyin lääkkeemme.

mitä tilalle jos loppuu?mielenkiintoista,tietysti pienet potilaasta johtuvat poikkeamat otettava huomioon,mutta itsellä tuli mielee seuraavaa.

p.o sedaatioon klonatsepaami 2mg tbl

parenteraalisesti olisikin jo vaikeampaa ja mieleen tulisivat ekana Serenase,Cisordinol acut. ja diatsepaami.

mutta eiköhän tämä tästä järjesty.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Homma hoituu :D

Lainaus Kalevasta

Uusi erä apteekeista loppumassa ollutta ahdistuslääkettä on jo matkalla Suomeen. Tehtaassa ilmennyt ongelma selvisi jo perjantaina iltapäivällä ja toimitusvalmiina olleen erän pitäisi olla jo loppuviikosta apteekeissa, lupaa Wyeth-yhtiön Suomen johtaja Vesa Loponen.

Loratsepaamia sisältävän ahdistuslääkkeen Temestan loppumisesta kertonut uutinen huolestutti lääkettä käyttäviä kansalaisia, koska lääkkeelle ei ole Suomessa myynnissä olevaa rinnakkaisvalmistetta.

Loposen mukaan paniikkia aiheutti ennen kaikkea joidenkin lehtien räväkkä otsikointi. Lääkkeen toimituskatkoksesta oli kerrottu lääkäreille ja apteekeille, mutta potilaille yhtiö ei voi asiaa suoraan tiedottaa.

Zen ja moottoripyörän kunnossapito: tutkimusmatka arvojen maailmaan. (valitettavasti Zen ei ymmärrä mitään moottorikelkkojen sielunelämästä)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Meillä Temestan korvaa nyt sitten Alprox 0,5 mg...En tiiä miten on vaikuttanu potilaisiin kun ne nukkuu näin öisin  :).Jos jollain on tietoa onko ollut sopiva korvaava lääke tai nou niin kertokaa,mua ainaskii kiinnostaa!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...