Jump to content
MAINOS

Neuvolan rokotusopas ladattavissa


Reportteri

Recommended Posts

Neuvolan rokotusopas antaa kattavat perustiedot yleisen rokotusohjelman rokotteista, niiden vaikutuksista, koostumuksesta ja rokotusaikatauluista. Rokotusopas on suunnattu erityisesti lasten vanhemmille. Opas on tuotettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteistyönä.

Lataa opas http://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/116289/Rokotusopas_suomi_vedos_%204%202014.pdf

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Vielä kun tähänkin saisi yksinkertaisen linkin tai polun, jonka voisi asiakkaalle laittaa vaikkapa lapulla neuvolakortin väliin. "thl.fi > aiheet > rokottaminen > rokottajan käsikirja -verkkopalvelu > neuvolan rokotusopas - opas vanhemmille" on melko pitkä polku, ja suora nettiosoitekin sellainen, ettei sitä voi kenellekään antaa jäljennettäväksi osoiteriville. Maksullisia oppaita kun aika nihkeästi saa tilata, ja tuokin olisi hyvä antaa vaikka jokaiselle perheelle luettavaksi. Moni ihan mielellään kävisi sen lukemassa netistä paperiversion sijaan. Vähän sama juttu Väestöliiton "Itkuinen vauva ja koliikki" -oppaan kanssa. Olen asiakkaille suoraan sanonut että kirjoita Googleen tuo oppaan nimi, sillä löytyy parhaiten. Mutta hiukan tyhmältä tuntuisi laittaa neuvolakortin kansien väliin lappu "Kirjoita Googleen Neuvolan rokotusopas".

 

Ehkä hiukan turhaa marinaa, mutta käytettävyyden kannalta olisi mukavaa jos nuo oppaat löytyisivät netistä myös ilman Googlea.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...