Jump to content
 
Reportteri

Neuvolan rokotusopas ladattavissa

Recommended Posts

Reportteri

Neuvolan rokotusopas antaa kattavat perustiedot yleisen rokotusohjelman rokotteista, niiden vaikutuksista, koostumuksesta ja rokotusaikatauluista. Rokotusopas on suunnattu erityisesti lasten vanhemmille. Opas on tuotettu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton yhteistyönä.

Lataa opas http://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/116289/Rokotusopas_suomi_vedos_%204%202014.pdf

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Beck

Vielä kun tähänkin saisi yksinkertaisen linkin tai polun, jonka voisi asiakkaalle laittaa vaikkapa lapulla neuvolakortin väliin. "thl.fi > aiheet > rokottaminen > rokottajan käsikirja -verkkopalvelu > neuvolan rokotusopas - opas vanhemmille" on melko pitkä polku, ja suora nettiosoitekin sellainen, ettei sitä voi kenellekään antaa jäljennettäväksi osoiteriville. Maksullisia oppaita kun aika nihkeästi saa tilata, ja tuokin olisi hyvä antaa vaikka jokaiselle perheelle luettavaksi. Moni ihan mielellään kävisi sen lukemassa netistä paperiversion sijaan. Vähän sama juttu Väestöliiton "Itkuinen vauva ja koliikki" -oppaan kanssa. Olen asiakkaille suoraan sanonut että kirjoita Googleen tuo oppaan nimi, sillä löytyy parhaiten. Mutta hiukan tyhmältä tuntuisi laittaa neuvolakortin kansien väliin lappu "Kirjoita Googleen Neuvolan rokotusopas".

 

Ehkä hiukan turhaa marinaa, mutta käytettävyyden kannalta olisi mukavaa jos nuo oppaat löytyisivät netistä myös ilman Googlea.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Beck

www.thl.fi/rokottajankasikirja

Aika helppo osoite :)

Heh, kiitos :) En tajunnut että sinne pääsee noin lyhyelläkin osoitteella, sillä kun itse sivulla on, selaimen osoiterivillä näkyvä osoite on pidempi.

Muokattu - Beck

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×