Jump to content
MAINOS

Asiakkaan mukana sairaalaan


Tuplalähis

Recommended Posts

Miten teillä toimitaan asiakkaan joutuessa sairaalaan pieneen operaatioon, joka tehdään Päiväkirurgiassa nukutuksessa? Koko operaation kesto muutama tunti. Saatatteko asiakkaan sinne ja haette pois operaation jälkeen sovittuna aikana vai oletteko paikalla kokoajan? Entä,kun kutsukirjeessä/puhelimessa mainitaan hoitajan oleminen kokoajan siellä ja kyseessä olisi henkilö,joka ei pysty ilmaisemaan itseään selkeästi? Em. tarkoitan vammaisuutta (kehitysvammaisuus,vammautuminen onnettomuudessa, afasia ym.) mielenterveysongelmaista, vanhusta. Entä,kun sairaala ei ole lähellä matkaa on kymmeniä kilometrejä?

Oletteko töissä yksityisellä vai kunnalla? Itse olen yksityisellä ja meillä työnantaja on sitä mieltä,että asiakas viedään sinne ja haetaan pois,kun ilmoittavat sairaalasta että nyt voi tulla hakemaan pois. angry.png  Kohta asia taas esillä,kun sairaala käynti tulossa. Saa nähdä onko mielipide muuttunut.

Jos tämä on väärässä paikassa siirtäköön ylläpito tämän muualle.

Link to comment
Share on other sites

Kaippa homman voi kiteytyttää kysymykseen, että pärjääkö se asiakas siellä päineen sen muutaman tunnin? Jos sinulla, ja kollegoilla on käsitys, että ei pärjää niin on syytä tuoda tämä käsitys vastaavan/pomon tietoon. Jos ei suostu palkkaa maksamaan siltä ajalta, kun olet asiakkaasi kanssa sairaalassa, niin älä mene. Vastuu on siirretty pomollesi.

Muista periä km-korvaukset työantajalta, jos kuskaat asiakasta omalla autollasi. Koskee siis kaikkia matkoja, kun viet ja haet, ja molempiin suuntiin tottakai. Se voi äkkiä tulla kalliimmaksi sun eestaas ajelu autollasi kuin että viettäsit aikaa sairaalassa...  8)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...