Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sh jemi

Lomien määräytymisestä kysymystä

Recommended Posts

sh jemi

Pitkän tauon jälkeen täällä taas. Ei oo työasiat olleet mielessä kun tuon vajaa vuoden ikäisen kanssa kotona telmin  :D Mutta nyt siis töihin paluu alkaa uhkaavasti lähestyä  cry.png

Loma asioista on kysymys. KV-TESiä jo tutkailinkin, mutta kysynpä viisaammilta että olenko tulkinnut oikein.

Eli vakituinen työsuhde on ja samalla työnantajalla olen ollut kolmisen vuotta putkeen, eli täydet 28 lomapäivää on jo parina kesänä ollut. Mutta mitenkäs ensi kesän lomat määräytyvät? Vanhempainvapaalla olen ollut huhti-heinäkuuhun.

Elokuussa pidin 15 vuosilomapäivää (13 jäi pitämättä) ja olin loppukuun töissä.

Syys-marraskuu hoitovapaalla.

Joulukuusta puolet hoitovapaalla ja puolet töissä, että tulee varmasti 35 työtuntia täyteen ja saan lomapäivät tuolta kuulta.

Tammi-maaliskuu töissä, josta 2 kuukautta 78% työaikaa eli n. 30h/vko

Kuinka monta vuosilomapäivää minulla siis on ensi kesänä 22 vai 24? Onko täysiä lomanmääräytymiskuukausia 9 vai 10?

Share this post


Link to post
Share on other sites
_Silja_

Pikaisesti laskettuna sain 24pv. Olet ollut palkattomalla kolme kuukautta (syys, loka, marraskuut), muilta kuukausilta kertyy lomaa normaalisti. Lomanmääräytymisvuonna saa pitää kuukauden palkatonta niin ettei se vähennä lomaoikeutta, eli 9+1 kk:lta sinulle kertyy lomaa yhteensä 24 päivää. mitä muuten teet noilla 13 vuosilomapäivällä, pidätkö ne keväällä?

Share this post


Link to post
Share on other sites
sh jemi

no näin minäkin olen laskeskellut, mutta en ollut/ole varma, että miten tuon hoitovapaan kanssa menetellään. Elokuussa muistaakseni mulle tuli se 35h tehtyä mitä vaaditaan että saa täydet lomat + olinhan sillon vuosilomallakin.

Noita 13 lomapäivää yritän saada siirrettyä kesään/ensi syksyyn, jos ei onnistu ni sit on pidettävä ne keväällä. Täytyy sitten vaikka lykätä 30tuntista sen verran että lomailen 100%  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...