Jump to content
MAINOS

ADHD:n syy löydetty


Reportteri

Recommended Posts

Amerikkalaistutkijat ovat ratkaisseet ADHD-tarkkaavaisuushäiriön arvoituksen, kertoo YLE uutiset. Tutkijat ovat nyt ensi kertaa pystyneet todentamaan, että ADHD-häiriöisten aivoissa välittäjäaine dopamiini ei käyttäydy kuten se normaalisti käyttäytyisi. Tämä selittää ADHD-potilaiden keskittymisvaikeudet sekä impulsiivisuuden ja ylivilkkauden. http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/09/uusi_loyto_ratkaisi_adhdn_arvoituksen_988446.html?origin=rss

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

"ADHD-liiton mukaan suurin osa tarkkaavaisuushäiriöisistä jää nykyisellään vaille oikeaa diagnoosia, hoitoa ja tukea. "

Tämä on enemmän kuin totta ! Samoin on muidenkin neurologisten ongelmien kanssa. Tietoa tietoa tietoa lisää hoitohenkilökunnalle ! 

ADHD ihmiset saavat usein kaksisuuntaisen ja pershäiriö dg:n. Tosin ei ADHD pois sulje esim kaksisuuntaisenkin olemassa oloa.

- elämä on asenne kysymys -

Link to comment
Share on other sites

Aiheeseen liittyen:

Tosi tarina: Mutanen Kurajoelta

TV1 Klo: 20.00 Pvm: 15.09.2009

Mutasella on takanaan kahdeksan avoliittoa, kaksi avioliittoa, 30 asuinpaikkaa, 54 työpaikkaa, seitsemän yritystä ja lukematon määrä erilaisia tempauksia. Viimeisin on kirjan kirjoittaminen ADHD:stä ja selviytymisestä.

www.telkku.com

carpe diem

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Hm, Lancetissa taas kerrotaan, että ADHD:n, autismin, bipolaarihäiriön, vakavan masennuksen ja skitsofrenian taustalla saattaa olla geneettisiä riskitekijöitä, jotka liittyvät hermoston kalsiumkanavien toimintaan vaikuttaviin geeneihin. Aiheesta Lancetin kirjoituksessa 1.7.2013: http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(13)61143-5/fulltext.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...