Jump to content
MAINOS

Palkan lasku Vantaalla


vilma

Recommended Posts

Ihmettelen seuraavaa Vantaalla: uudet palkattavat hoitajat tulevat saamaan alempaa palkkaa kuin aiemmat, minunkin palkkakuitissa on joku lisä, joka kattaa tämän eron, koska palkkaa ei voi alentaakaan. Kyse on palvelutalosta. Työ raskasta ja yhteistyötahoja ja asioiden selvittelyä moneen suuntaa todella paljon.

Ei meillä ole lääkäriä kuin kerran kuukaudessa nopealla kierrolla, muun ajan arvioimme itse asukkaiden kuntoa, hoidontarvetta ja lääkkeiden sivuvaikutuksia.

Ihmettelen todella, keväällä oli työn vaativuuden arviointia, tämäkö on tulos? Työ on arvioitukin keveymmäksi kuin ennen ajateltiin ja palkka laski, niinkö? Tietääkö joku? Nimikkeeme on kodinhoitaja/lähihoitaja, joka sekin on aivan syvältä. Tämän nimikkeenkö takia saamme huonompaa palkkaa muutenkin kuin kunnan muuta lähi/perushoitajat.

Pisteenä i:n päälle: työssä on yksi vanhan perushoitajatutkinnon suorittanut, hänpä saakin sitten perushoitajan palkkaa eli enemmän kuin me muut kh/lh.

Kyse ei ole suurista eroista, muutamasta kympistä molemmissa tapauksissa. Ei kuitenkaan ole oikein. Tietääkö joku tästä Vantaan palkanlaskusta.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...