Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

NurseCA

yksityisen terveysalan tes

Recommended Posts

NurseCA

Ykstyisellä leikkaussalissa siirryin keikkalaisesta tuntilaiseksi työsopimuksella ja kohtelu jatkuu samanlaisena kuin keikalla ollessa. Vaikka onkin suunniteltu työvuorolista sitä muutellaan tilanteen ja töiden mukaan. Onko kellään vastaavaa kokemusta?

Ottaa jonkun verran kupoliin, periaatteen ihminen kun olen ja asiaa jo luottamusmieheltäkin tiedustelin ja eihän se niin mene.

Mutta, oi, miksi? Miksi minä saan asiasta alkaa vääntämään. Muut aikaisemmat kiltisti aikansa menettelyyn nöyrtyneet, kunnes paloivat loppuu ja poistuivat.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
{BS}

Yksinkertaisesti:

Vahvistettuja työvuorolistoja ei saa muuttaa ilman työntekijän ja työnantajan välistä yhteistä sopimusta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Ninni

Julkisella puolella työskentelen. Meillä juuri OH muutti meneillään olevia listoja toiminnallisiin syihin vedoten ilman, että edes kysyi työntekijöiden suostumusta.

Listoihin oli vaan ilmestyny muutokset ja koneella meili, et jokaisen tulee pitää listoja silmällä työvuoromuutosten vuoksi.

KVTES:ssa lukee, et vahvistettuja työvuoroja voidaan muuttaa joko työntekijän suostumuksella tai toiminnallisiin syihin vedoton.

Mutta voiko OH muuttaa listoja toiminnallisiin syihin vedoton ilman työntekijän suostumusta? Onko kellään 100 varmaa tietoa tästä vai pitääkö kilauttaa ystävällemme Tehylle?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

Onko kellään 100 varmaa tietoa tästä vai pitääkö kilauttaa ystävällemme Tehylle?

On täysin satavarmaa, että vahvistettuja työvuorolistoja ei saa yksipuolisesti muuttaa tuollaisilla perusteilla.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×