Jump to content
MAINOS

Hyvinvointi- ja terveysteknologian opintoja ilta- ja monimuoto toteutuksina


JarnoVaria

Recommended Posts

Moi,

Hyvinvointi- ja terveysteknologia on nopeasti kasvava ala, jolla on suuri merkitys ihmisten työelämässä, arjessa, harrastuksissa ja terveydenhuollossa nyt ja tulevaisuudessa.  Hyvinvointiteknologia-alan koulutuksessa opit, miten hyvinvointiteknologiaa käytetään ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Opit myös laitteiden, ohjelmien ja järjestelmien toiminnasta, asentamisesta ja huoltamisesta. Lisäksi tekoäly, virtuaalitodellisuus ja erilaiset robotit ovat keskeisessä roolissa tällä alalla.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja pohjautuu henkilökohtaisen kehittämisen suunnitelmaan (HOKS). Koulutuksen suorittamisen tavoiteaika on 2–3 vuotta. Osaaminen osoitetaan näytöillä ja mahdollinen aiemmin hankittu osaaminen tunnustetaan. Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka sisältää itsenäistä työskentelyä verkkokursseilla, erilaissa projekteissa sekä työpaikoilla. Koulutuksen lähi- tai etäopetus toteutetaan noin kaksi kertaa kuukaudessa iltaisin, nämä sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla. Henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma määrittelee opiskeltavan sisällön ja laajuuden tarkemmin. Voit opiskella joustavasti esimerkiksi työn ohessa, opinnot vaativat kuitenkin sitoutumista ja omatoimista opiskelua.

https://opintopolku.fi/konfo/fi/toteutus/1.2.246.562.17.00000000000000008325#haut

https://varia.vantaa.fi/fi/hae-opiskelemaan-variaan/haussa-olevat-koulutukset#anchor-tieto--ja-viestintatekniikan-perustutkinto-

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (2).png

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Joskus sitä toivoo, että työ ja elämä olisi hieman yksinkertaisempaa.

Sitä on toisinaan aika monenkin vaikea ymmärtää mitä hoito on ja miten sitä toteutetaan.  Itse yhä enemissä määrin myös ajattelen mihin kaikkeen sitä rahaa kohdennetaan. Yhteiskunnan arvo on siinä miten sen heikompiaan kohtelee. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...