Jump to content
MAINOS

Jyväskylän työpaikat


Marsu78

Recommended Posts

Hei!Millainen työtilanne on Jyväskylässä?Haluaisin muuttaa sinne Helsingistä,mutta selatessani työpaikkoja lista oli vähän lohduton..Vuorotyöhön en enään halua ja päivätyötä ei ainakaan työpaikkailmoitusten mukaan ole paljoa saatavilla.😒Helsingissä kyllä löytyy päivätöitä,mutta sen palkalla ei täällä oikein tule toimeen.

Muokattu - Marsu78
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 viikkoa myöhemmin...
MAINOS

Keski-Suomen hyvinvointialue käyttää Kuntarekry -järjestelmää työpaikkailmoittelussa. Nopeasti katsoin, että ainakin kotihoidosta ja hoitokodeista löytyy sieltä useampi 2-vuorotyötä tarjoava paikka. Kauempaa Jyväskylästä löytyy myös avoimia työpaikkoja. Pohjoisessa Keski-Suomessa on TK:ssa useampi paikka myös (vastaanottopalveluihin, siis päivätyötä). Hyvinvointialue hakee myös  keikkatyöhön ja eri mittaisiin sijaisuuksiin eri puolille Keski-Suomea.

Muokattu - pekka
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Omasta yksiköstä useampi määräaikainen sijainen on siirtynyt pois 3-vuorotyön vuoksi.  Useampi on mennyt hyvinvointialueen sisällä joko Sairaala Novaan tai hyvinvointialueen terveyskeskuksiin ns. päivätyöhön. Eli paikkoja on.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...