Jump to content
MAINOS

Hoitotieteitä lukemaan?


Katrilli
 Share

Recommended Posts

Onko muita hoitotieteen pääsykokeisiin valmistuvia? Mitkä fiilikset h-hetken lähestyessä? Itsellä reilu kymmenen vuotta viimeisistä opinnoista ja jännittää kovin aineistopohjainen valintakoe... Onko haalinut asioita tarpeeksi kattavasti vai onko keskittynyt liian pikkutarkkaan nyhertämiseen... Tsemppiä kovin, mikäli kamppailet samoissa vesissä! :)

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Moikka! 

Täällä samat fiilikset, ei oikein tiedä mitä siellä odottaa..! Enkä ole oikein osannut valmistautuakaan sen kummemmin. Avoimen opintoja on jonkin verran taustalla, toivottavasti niistä olisi jotain apua. 

Minne haet? :)

Link to comment
Share on other sites

Tampereelle. Fiilikset kyllä vaihtelee nyt loppumetreillä kovin 🙃. Avoimen opinnot jeesaavat varmasti! Entäpä itse, minne hait? 

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli pääsykokeet Tampereella. Mitkä fiilikset Treella pääsykokeissa käynneillä? Mun mielestä oli yllättävän helppo! 

Link to comment
Share on other sites

Hain Kuopioon, siellä myöskin  oli tänään valintakoe. Oli aikalailla sellainen kun odotinkin, eli tutkimuksia ja tilastoja. UEF julkaisi jo mallivastauksetkin, mutta oli sen verran pitkä koe, etten muista kaikkia vastauksiani niin tarkasti, että pisteitä voisin kokeesta laskea. Ja ensimmäistä kertaa taisi ollakin aineistopohjainen valintakoe, joten aikaisempien vuosien pisterajojakaan ei oikein voisi vertailla. Suhteellisen hyvä fiilis kokeesta jäi kuitenkin :)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...