msn Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Kuinka yleistä on valitukset lääninhallitukselle hlökunnan mitoituksesta, hlökunnan vähyydestä tai koulutetun hlökunnan puutteesta? Onko ilmoituksen tekeminen hankalaa ja joutuuko siitä ilmoituksen tekijä edesvastuuseen?
vilikki Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Lisääntymään päin valitukset. Muistaakseni voi olla vapaamuotoinen, kysy varalta lääninhallitukselta. Jos hoitaja tekee niin en suosittele, vaan valituksen voisi allekirjoittaa esim. ammattiosaston hallituksen puheenjohtaja.
huolenkantaja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Luulisin, että monissa paikoissa tuontyyppisiä valituksia tekevät eniten omaiset, ainakin vanhustenhoitolaitoksissa.
Matami Mimmi Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Kuinka yleistä on valitukset lääninhallitukselle hlökunnan mitoituksesta, hlökunnan vähyydestä tai koulutetun hlökunnan puutteesta? Onko ilmoituksen tekeminen hankalaa ja joutuuko siitä ilmoituksen tekijä edesvastuuseen? Kun lähtee tekemään valituksia läänille tms. virallisille taholle, täytyy ilmoituksen tekijä kantaa vastuunsa tekemisistään. Valituksen täytyy olla siis huolella tehty, perustua faktoihin eikä mihinkään hevosmiesten tietotoimiston haasteluihin! Tuntuisi jotenkin oudolta, jos ilmoituksen tekijä ei olisi vastuussa kertomistaan asioista. Nimettömät ilmoitukset ne vasta kaikkein kieroimpia on. Kun lähdetään viemään vaikeita asioita eteenpäin, täytyy olla sen verran selkärankaa, että uskaltaa puhua asioista oikeilla nimillä ja etenkin omalla nimellään. -Pessimisti ei pety-
Vapaa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Moro. Olen jostain lukenut, että hallintovalituksen voi tehdä aika helposti lääninhallitukselle. Sitä varten kait on lääninhallituksella ihan oma lomakekin, joka voi täyttää netissä... Eli nuohan mitoituksesta olevat kysymykset kait tehdään normaalin hallintovalituksen muodossa?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.