Jump to content
MAINOS

Työvuorolistat


nikamu

Recommended Posts

haluaisin vaan kysellä muilta hoitoalan työntekijöiltä: kun teille tulee kolmen viikon lista niin onko teillä jo valmiiksi niin että vuoroista puuttuu työntekijöitä,on vaan tyhjä kohta. Esimies sanoo että hän kyllä järjestää tekijöitä pikkuhiljaa.,on joskus unohtanut. Se on aika rasittavaa esim.katsot maanantaina että olet tulossa iltavuoroon perjantaina ja sulla ei ole työparia,odottelet vaan että esimies järkkää siihen jonkun.. Tämä ei ole mikään väliaikanen juttu vaan jatkunut jo pitkään.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kyllähän niissä pitäsi olla jo joku merkittynä ja sovittuna. Ei auta pomonkaan sanoa, että on unohtanut, kun ne pitää olla listaa tulostaessa selvillä. 

Sinuna olisin liittoon yhteydessä ja kysyisin neuvoa miten toimia.

Link to comment
Share on other sites

Voithan sä kysyä esimieheltäsi, että varasitko itsellesi merkitsemättömät vuorot? Esimies on yleensä virkamies työsuhteessa ja hänen sitten viimeistään pitäisi tulla, jos sijaista ei saa. Listalla olevat työvuorot sitovia eikä sinun ole pakko tehdä ylitöitä. Jos olet yksin perjantai iltavuorossa, teet vain sen normaalilla työtahdillasi minkä pystyt.  

 

Link to comment
Share on other sites

Kun lista valmis niin puuterivillä on keikkavuorot joita ruvetaan heti tarjoamaan tutuille sijaisille sekä laitetaan heti hakuun seuren kautta.Hyvämaisen kohteen puutevuorot menee nopsaan.Oma haasteensa sitten on kun puute tulee äkisti. Muutaman tunnin varoajalla.Kyllä esimiehen kuuluu huolehtia siitä että vuoroissa on mitoitukset kunnossa.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...