Jump to content

Työvuorolistat


Recommended Posts

haluaisin vaan kysellä muilta hoitoalan työntekijöiltä: kun teille tulee kolmen viikon lista niin onko teillä jo valmiiksi niin että vuoroista puuttuu työntekijöitä,on vaan tyhjä kohta. Esimies sanoo että hän kyllä järjestää tekijöitä pikkuhiljaa.,on joskus unohtanut. Se on aika rasittavaa esim.katsot maanantaina että olet tulossa iltavuoroon perjantaina ja sulla ei ole työparia,odottelet vaan että esimies järkkää siihen jonkun.. Tämä ei ole mikään väliaikanen juttu vaan jatkunut jo pitkään.

Link to post
Share on other sites

Kyllähän niissä pitäsi olla jo joku merkittynä ja sovittuna. Ei auta pomonkaan sanoa, että on unohtanut, kun ne pitää olla listaa tulostaessa selvillä. 

Sinuna olisin liittoon yhteydessä ja kysyisin neuvoa miten toimia.

Link to post
Share on other sites

Voithan sä kysyä esimieheltäsi, että varasitko itsellesi merkitsemättömät vuorot? Esimies on yleensä virkamies työsuhteessa ja hänen sitten viimeistään pitäisi tulla, jos sijaista ei saa. Listalla olevat työvuorot sitovia eikä sinun ole pakko tehdä ylitöitä. Jos olet yksin perjantai iltavuorossa, teet vain sen normaalilla työtahdillasi minkä pystyt.  

 

Link to post
Share on other sites
Sebucom60

Kun lista valmis niin puuterivillä on keikkavuorot joita ruvetaan heti tarjoamaan tutuille sijaisille sekä laitetaan heti hakuun seuren kautta.Hyvämaisen kohteen puutevuorot menee nopsaan.Oma haasteensa sitten on kun puute tulee äkisti. Muutaman tunnin varoajalla.Kyllä esimiehen kuuluu huolehtia siitä että vuoroissa on mitoitukset kunnossa.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...