Jump to content
MAINOS

Työvuorolistat


nikamu

Recommended Posts

haluaisin vaan kysellä muilta hoitoalan työntekijöiltä: kun teille tulee kolmen viikon lista niin onko teillä jo valmiiksi niin että vuoroista puuttuu työntekijöitä,on vaan tyhjä kohta. Esimies sanoo että hän kyllä järjestää tekijöitä pikkuhiljaa.,on joskus unohtanut. Se on aika rasittavaa esim.katsot maanantaina että olet tulossa iltavuoroon perjantaina ja sulla ei ole työparia,odottelet vaan että esimies järkkää siihen jonkun.. Tämä ei ole mikään väliaikanen juttu vaan jatkunut jo pitkään.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kyllähän niissä pitäsi olla jo joku merkittynä ja sovittuna. Ei auta pomonkaan sanoa, että on unohtanut, kun ne pitää olla listaa tulostaessa selvillä. 

Sinuna olisin liittoon yhteydessä ja kysyisin neuvoa miten toimia.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Voithan sä kysyä esimieheltäsi, että varasitko itsellesi merkitsemättömät vuorot? Esimies on yleensä virkamies työsuhteessa ja hänen sitten viimeistään pitäisi tulla, jos sijaista ei saa. Listalla olevat työvuorot sitovia eikä sinun ole pakko tehdä ylitöitä. Jos olet yksin perjantai iltavuorossa, teet vain sen normaalilla työtahdillasi minkä pystyt.  

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kun lista valmis niin puuterivillä on keikkavuorot joita ruvetaan heti tarjoamaan tutuille sijaisille sekä laitetaan heti hakuun seuren kautta.Hyvämaisen kohteen puutevuorot menee nopsaan.Oma haasteensa sitten on kun puute tulee äkisti. Muutaman tunnin varoajalla.Kyllä esimiehen kuuluu huolehtia siitä että vuoroissa on mitoitukset kunnossa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...