Jump to content
MAINOS

Perus/ hoitotason tentti?


NS

Recommended Posts

Voiko jo ennen valmistumista käydä perus- ja hoitotason tenteissä? Kuka ja missä niitä järjestetään?

"Olet ihminen, eikä korkeampaa arvonimeä ole kuin se, että voit sanoa olevasi ihminen ihmiselle. Jollei sinua voi kirkkain silmin sanoa ihmiseksi, olet eksynut tieltä.

Sinä olet sinä. Ainutkertainen. Ja niin on myös jokainen muu. Siis kunnioita muita, niin kunnioitat myös itseäsi. Rakasta, niin rakastat myös itseäsi. Ne jotka eivät rakasta, kuolevat ennen kuolemaansa, kovettuvat ja kuihtuvat."

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Toivottavasti ei ainakaan hoitotason. Ennen valmistumista siis. Kattelin että valmistut lähihoitajaksi, joten perustasolta aloitetaan ja siitä sitten ajan myötä hoitotasolle jossei laki muutu sitä ennen. Ensin kokeneemman pariksi ja jossain vaiheessa sitten tenttiä kokeilemaan.

"Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä."

"Jaa KUHANSILMIÄ?!"

Link to comment
Share on other sites

Onhan se mukava jos jo opiskelu aikana kiinnostaa hoitotason hommat. Valitettava tosiasia kuitenkin on se, ettei koulussa opi ihan kaikkea tai vaikka oppisikin vaatii hoitotasolla työskentely pohjalle hieman myös kokemusta. Minusta hoitotasolle ei pitäisi päästä ennen kuin on ollut vähintään 2 vuotta työssä perustasolla. STM:n uusien ohjeiden mukaan ei lähihoitaja pohjalla voi päästä hoitotasolle. Hoitotasolle vaaditaan AMK-paperita (luetaan noin 17 kiloa kirjallisia töitä). Meilläpäin on sellainen käytäntö että se TK, jonka alueella toimit järjestää perustason tentin.  Niillä koululla suoritetuilla "perustason"tenteillä ei ole merkitystä.

Apinakin voi oppia intuboimaan ja laittamaan tipan !!!

Link to comment
Share on other sites

Meilläpäin on sellainen käytäntö että se TK, jonka alueella toimit järjestää perustason tentin.  Niillä koululla suoritetuilla "perustason"tenteillä ei ole merkitystä.

Riippuu kai paikasta mitä koulun testaus merkitsee. Meillä ainakin omana opiskeluaikana piti Pt koulutuksen Shp:n Eh henkilöstö ja tentti oli sama tilaisuus, missä alueen sairaankuljettajat kävivät.

Näyttökoe oli vielä Shp:n tiloissa myöhemmin kirjallisenosan läpäisseille.

Opintosuunnitelman mukaan meidän piti olla valmiita valmistumisen jälkeen toimimaan perustason sairaankuljetuksessa, eli me vaadittiin koululta Pt testaus.

Poikamies voi olla idiootti tietämättään, ukkomies ei ikinä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...