Jump to content
MAINOS

määräaikaistyösuhteen irtisanominen


soittaja

Recommended Posts

heippa...

mitäs miletä olette asiasta,kun olin joulukuusta 2005 alkaen määräyskirjoilla ilman katkoksia kesäkuuhun 2007 töissä yhdessä paikassa.jatkoakin oli luvattu ja näin oh:n pöydällä vielä toukokuussa lapun että oli pyytänyt minulle jatkoa syyskuulle asti..sitten ilmoitettiin ,ettei määräyskirjaani jatketa,kun tuli henkilökohtaista kaunaa ylemmän henkilön kanssa ja työnantajan edustaja ilmoitti,että on parasta olla tekemättä asiasta suurempaa numeroa..vaihdoin työpaikkaa,koska vaihtoeehtoa ei annettu,mutta menetin lomani jne...katso myös kirjoitukseni tasa-arvoako?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

juttelin asiasta liiton lakimíehen kanssa joka pyysi ottaa yhteyttä omaan työsuojeluvaltuutettuun,sieltä ei ole otettu asiaan kantaa..

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kyllä sinä olet tosi pitkään kiltisti tehnyt töitä määräyskirjalla. Valitettavasti määräaikainen työsuhde on vain määräaikainen, eikä sitä ole pakko uusia kummankaan osapuolen. Kun määräaikainen työsuhde loppuu, se loppuu ilman erillistä irtisanomista. Ei siihen ole mitään lisättävää, vaikka kuinka valittaisi luottamusmiehille.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...