Jump to content
MAINOS

määräaikaistyösuhteen irtisanominen


soittaja

Recommended Posts

heippa...

mitäs miletä olette asiasta,kun olin joulukuusta 2005 alkaen määräyskirjoilla ilman katkoksia kesäkuuhun 2007 töissä yhdessä paikassa.jatkoakin oli luvattu ja näin oh:n pöydällä vielä toukokuussa lapun että oli pyytänyt minulle jatkoa syyskuulle asti..sitten ilmoitettiin ,ettei määräyskirjaani jatketa,kun tuli henkilökohtaista kaunaa ylemmän henkilön kanssa ja työnantajan edustaja ilmoitti,että on parasta olla tekemättä asiasta suurempaa numeroa..vaihdoin työpaikkaa,koska vaihtoeehtoa ei annettu,mutta menetin lomani jne...katso myös kirjoitukseni tasa-arvoako?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

juttelin asiasta liiton lakimíehen kanssa joka pyysi ottaa yhteyttä omaan työsuojeluvaltuutettuun,sieltä ei ole otettu asiaan kantaa..

Link to comment
Share on other sites

Kyllä sinä olet tosi pitkään kiltisti tehnyt töitä määräyskirjalla. Valitettavasti määräaikainen työsuhde on vain määräaikainen, eikä sitä ole pakko uusia kummankaan osapuolen. Kun määräaikainen työsuhde loppuu, se loppuu ilman erillistä irtisanomista. Ei siihen ole mitään lisättävää, vaikka kuinka valittaisi luottamusmiehille.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...