Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

talla

avoimet ovat = tervetuloa ihan kaikki!

Recommended Posts

talla

Palvelutalojen avoimista ovista on ollut puhetta, mutta haluaisin tietää miten päivystyksien ovet ovat öisin muualla Suomessa avoinna? Meillä keskussairaalan tiloissa toimii yöllä myös kohtuullisen ison alueen tk-yöpäivystykset ja ovet ovat avoinna aina... Yövartija on kopissaan ja kiertää päivystyksen lisäksi koko sairaalaa eli ei ole aulassa humalikkoja, narkkeja ym. rauhoittelemassa. Ovien lukitsemattomuutta johtoporras perustelee sillä, että kamerasta ei pysty päättelemään ketä milloinkin tulisi pitää vaarallisena ja sillä, että kukaan ei henkilökunnasta jaksa availla ovea läpi yön, kun potilaat ramppaa ulkoilemassa. henkilökunta haluaisi ehdottomasti lukitut ovet öisin turvallisuuden takaamiseksi. siis miten teilläpäin asia on hoidettu?

Ambulanssiovet on kyllä lukittuina...

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kooma

Ovet on visusti lukossa. Vartija 24 h. Ja "koomisin" on että, asiakas näkee ensimmäiseksi meillä vartijan.Heidän koppinsa on ennen vastaanottoa. Ovet avaa se joka kerkiää - vaksi/vartija/hoitaja. Kameravalvonta ovelle. Tulevaisuudessa kai sakuille "kulkuluvat". Näin Turuus.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
susci

hei mut toihan on hieenoo!!  ;D

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Ensihoitaja

Meil ovet lukkoon iltasella. Vartija riskiaikaan talossa polilla tarvittaessa muuallakin talossa. Muutoin hälytettävissä. Ovesta pääsee ovikelloa soittamalla. Vartija tai sihteerit availevat ovea. Suhteellisen hyvä juttu. Ainoa ongelma on se,ettei koskaan tiedä mitä pt. sekaan mahtuu, vaikka mitä hörhöjä niissäkin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...