Jump to content
MAINOS

Eikö nyt olisi suurmielenosoituksen aika?


HoitoKone

Recommended Posts

"Jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan.

Jokaisella on oikeus ilman minkäänlaista syrjintää samaan palkkaan samasta työstä.

Jokaisella työtä tekevällä on oikeus kohtuulliseen ja riittävään palkkaan, joka turvaa hänelle ja hänen perheelleen ihmisarvon mukaisen toimeentulon ja jota tarpeen vaatiessa täydentävät muut sosiaalisen suojelun keinot.

Jokaisella on oikeus perustaa ammattiyhdistyksiä ja liittyä niihin etujensa puolustamiseksi.

artikla

Jokaisella on oikeus lepoon ja vapaa-aikaan, työajan järkevään rajoittamiseen sekä määräaikaisiin palkallisiin lomiin. "

Näin toteaa YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus 23 artiklassaan. Hallitus on parhaillaan törkeästi polkemassa hoitajien perusoikeuksia. Mielestäni nyt olisi aika näyttää hoitajien joukkovoima ja tahtotila mielenosoituksella, johon osallistuisi tuhansia hoitajia. Mahtaisiko sellainen olla tilauksessa?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ja voisitteko antaa vinkkiä tällä palstalla esim Tehyn tulevista tapahtumista (mielenosoitus tms)  mihin voisi osallistua ei-tehyläinenkin mutta onnettoman koulutusvalinnan kautta asiaan sotkeutunut ? KIITOS.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...