Jump to content
MAINOS

potilasohjaus


Guest kosmic

Recommended Posts

Aattelin kokeilla, mahtaisko kiinnostusta aiheeseen tulla. Tarkoitan lähinnä itselle läheistä aihetta eli nuhanenät.

Päivystysalueella kun teen töitä ja joka ainut päivä törmään tilanteeseen, että tullaan vastaanotolle pari päivää jatkuneen nuhan ja pienen lämmönnousun takia.

Voiko olla niin, että nuoret henkilöt jotka ovat irtautumassa kotoa, eivät ymmärrä levätä, kun äiti ei ole antamassa ohjeita? Vai onko nykynuoriso todellakin uusavuttomia? Tuohon en kyllä itse usko. Mutta kun varsinkin näin talven aikaan flunssapotilaita on valtava määrä, olisiko jotain tehtävissä? Monelle on ikävää istua tuntikausia odottelemassa pääsyä lääkäriin. Ja kun hoitajan sanaa ei uskota. Onko kenelläkään hyviä ideoita, ettei tarttisi samaa levyä jauhaa jatkuvasti?

Pikkulapset korvakipuineen on tietty aivan eri asia...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

kyllähän sitä vois kotona kärsiä vaikka viikon,jos ei työnantaja haluais joka päivästä lääkärintodistusta , eli hoitajan todistukset ei kelpaa. angry.png

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

Eiks meikät saa kumminkin kirjoittaa sen kolme päivää s-lomaa "ei hoitoalalla työskenteleville"? Vai saako noikin olla ihan omalla ilmoituksella sen kolme päivää pois duunista? Ei ole tullut perehdyttyä taas, näemmä, moiseen et missä mennään.

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

Monissa paikoissa riittää oma ilmoitus kolmeksi päiväksi, samoin kuin alle 10 vuotiaan lapsen kohdalla. Ja nyt tarkoitan muuta kuin hoitoalaa.

On totta, että jotkut paikat vaativat lääkäriltä todistusta, mutta eikö työterveyshuolto ole sitä varten?? Ja neuvottelemalla siitäkin päästään yhteisymmärrykseen. Meikä kirjoittaa kyllä saikkua pari kolme päivää, kolmeen päivään pitää olla sitten näyttöä riittävästi. Kuumetta reilusti enemmän kuin 37,2.

Se vaan ihmetyttää, kun ei osata käyttää palveluja oikein, ei edes ammatti-ihmiset, saati sitten tavallinen väestö.

Mutta miten tällaisen asia saisi menemään perille, ettei sitä tarvitsisi jatkuvasti toistaa??

Tuntuu turhalta työltä, tärkeämpiäkin asioita olisi tarjolla.

Miten muilla paikoilla on menossa, onko varsinaista hoitajan vastaanottoa olemassa/tulossa? Meillä on sellaista suunnitteilla, ei tietenkään mitään lisää liksaa, töitä vaan siirretään lääkäreiltä.....

Link to comment
Share on other sites

Ruotsissa saa olla "kipeenä" 7 päivää ilman todistusta, alalla kun alalla. Muistaakseni sairaspäiviä on 30 vuodessa, omavastuu on yksi päivä ja lopuilta tulee 80% palkasta.

Ongelmana on vaan se , että jotkut kun eivät ole käyttäneet kaikkia sairaspäiviään, on hirmu vaikeeta löytää jengiä duuniin joulun ja uuden vuoden välipäivinä.

Ne onkin ruåtsalaisia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest Heisku

Voi hyvänen aika. Kirjoitat sairaslomaa, jos lämpöä on enemmän kuin 37.2. Kyllä sitä kuule flunssaisena ja nuhaisena ja kurkku kipeenä ei tartte kuumetta olla yhtään, ja veto on ihan pois. Mutta mene sinä ihmemies McKosmos töihin kipeenä ja tartuta kaikki - työkaverit ja potilaat. Järjen käyttö vissiin sallittua joka asiassa. Vai mitä?

Link to comment
Share on other sites

Kosmic ei o käyny tällä foorumilla yli kahteen vuoteen, joten kommenttisi on pikkasen myöhässä  ;D

Link to comment
Share on other sites

just meinasin sanoo että kato pvm.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...