Jump to content
MAINOS

kysymys työsopimuksesta


Guest Hoitaja80

Recommended Posts

Guest Hoitaja80

Mulla olisi seuraavanlainen kysymys (en usko et ongelmaa tulee mutta kysyn  kaiken varalta) Eli olen vakituisessa toimessa psyk osastolla. Halusimme toisen osaston hoitajan kanssa harrastaa vapaaehtoista työkiertoa ja vaihdoimme osastoja päikseen saman tulosyksikön sisällä. Sopimus (kirjallinen) tehtiin kahdeksi vuodeksi ja sovittiin että katsotaan sitten että palataanko alkuperäisille osastoille vai jatketaanko näillä uusilla osastoilla. mutta mites se menee jos jompikumpi meistä vaikkapa kollegani sanoo ettei halua palata takas omalle osastolle 2 vuoden jälkeen ja minä taas haluaisin palata omalle osastolle niin onko kenellä kokemusta että miten tällainen tilanne tulisi menemään. toki meillä on sopimus turvana mutta onko mun siirtyminen omalle osasttolle turvattu jos haluaisin takas tulla vaikkei kaveri haluiskaan siirtyä takas omaan yksikköön?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

No eikös tämmöset asiat olis pitänyt sopia alunperinkin?? IMO jos tulee riitaa, molemmat menee omille alkuperäisille osastoille.

Tie miehen sydämeen käy alaonttolaskimon kautta..

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ollut 4 kertaa työkierrossa ja joka kerta on tehty uusi työsopimus työkierron ajaksi. Eli mun tapauksessa on ollut itsestään selvää, että työsopimuksen loputtua palaan vanhaan työpaikkaani. Kaksi kertaa "vaihdokkini" on halunnut jatkaa työyksikössäni ja hänelle on järjestetty määräaikainen työsopimus, kunnes hän on saanut vakituisen toimen. Jos sinulla on tosiaan kirjallinen työsopimus työkierrosta, niin selustasi pitäisi olla turvattu :D

Kokemus on hyvä opettaja, mutta lähettää sikamaisen isoja laskuja

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...