Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Hoitaja80

kysymys työsopimuksesta

Recommended Posts

Guest Hoitaja80

Mulla olisi seuraavanlainen kysymys (en usko et ongelmaa tulee mutta kysyn  kaiken varalta) Eli olen vakituisessa toimessa psyk osastolla. Halusimme toisen osaston hoitajan kanssa harrastaa vapaaehtoista työkiertoa ja vaihdoimme osastoja päikseen saman tulosyksikön sisällä. Sopimus (kirjallinen) tehtiin kahdeksi vuodeksi ja sovittiin että katsotaan sitten että palataanko alkuperäisille osastoille vai jatketaanko näillä uusilla osastoilla. mutta mites se menee jos jompikumpi meistä vaikkapa kollegani sanoo ettei halua palata takas omalle osastolle 2 vuoden jälkeen ja minä taas haluaisin palata omalle osastolle niin onko kenellä kokemusta että miten tällainen tilanne tulisi menemään. toki meillä on sopimus turvana mutta onko mun siirtyminen omalle osasttolle turvattu jos haluaisin takas tulla vaikkei kaveri haluiskaan siirtyä takas omaan yksikköön?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rennie

No eikös tämmöset asiat olis pitänyt sopia alunperinkin?? IMO jos tulee riitaa, molemmat menee omille alkuperäisille osastoille.

Share this post


Link to post
Share on other sites
_Silja_

Mä olen ollut 4 kertaa työkierrossa ja joka kerta on tehty uusi työsopimus työkierron ajaksi. Eli mun tapauksessa on ollut itsestään selvää, että työsopimuksen loputtua palaan vanhaan työpaikkaani. Kaksi kertaa "vaihdokkini" on halunnut jatkaa työyksikössäni ja hänelle on järjestetty määräaikainen työsopimus, kunnes hän on saanut vakituisen toimen. Jos sinulla on tosiaan kirjallinen työsopimus työkierrosta, niin selustasi pitäisi olla turvattu :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...