Jump to content
MAINOS

Hoitotyön syventävät


Vieras: mallu

Recommended Posts

Hei kaikki!

Pian tulee se hetki kun pitää valita suuntaavat opinnot (sairaanhoitajaksi opiskelen) ja kamalan vaikea on valita. Minua kiinnostaa kovasti kliininen hoitotyö, joten olisiko ehdottaa, missä eri suuntautumisaloilla saa kliinistä hoitotyötä tehdä paljon/usein?

Lasten puoli kiinnostaa, mutta siellä se perhekeskeisyys korostui omaan makuuni ehkä liikaa ja kliinistä puolta ajatellen en pääsisi esim kanyloimaan siellä. Perioperatiivisessä hoitotyössä ilmeisesti on paljon kliinistä hoitotyötä, (?) mutta minulla ei ole harjoittelujen kautta hirveästi kokemusta osaamisalasta ja en siten oikein tiedä heidän työnkuvaa.

Sitten on tietysti sisätauti kirurginen hoitotyö ja teho/akuutti, mutta en osaa oikein valita mikä olisi se paras.

Missä te työskentelette ja pääsettekö työssänne toteuttamaan paljon kliinistä hoitotyötä?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
Vieras: Lasten puoli

Lasten puolta ei kannata torpata täysin. Riippuu paljon, että millaiselle osastolle pääset. Esim lasten teho-osastolla, sisätautien puolella tai esim jossain lasten syöpäpuolella on lasten ja nuorten hoitotyön lisäksi paljon myös kliinistä hoitotyötä. On katetrien, dreenien yms hoitoa, NML ja PEG-nappien vaihtoa, monipuolista lääkehoitoa, verituotteiden antoa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 viikkoa myöhemmin...
  • 3 viikkoa myöhemmin...

Kotihoidossa on paljon kliinisiä toimenpiteitä. Toimenpiteet tietysti rajoittuvat kodin olosuhteisiin, mutta sairaanhoitaja tekee kotihoidossa sairaanhoidolliset toimet, kuten ottaa suoniverinäytteet, inr mittaukset, korvan huuhtelut, lääkemuutokset ynnä muuta. Ainakin meillä päin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Luo tunnus tai kirjaudu sisään kommentoidaksesi

Vain jäsenet voivat kommentoida

Luo tunnus

Rekisteröi tunnus yhteisöömme. Se on helppoa!

Rekisteröi uusi tunnus

Kirjaudu sisään

Onko sinulla jo tunnus?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...