Jump to content
MAINOS

Neurokirurgian leikkuri


Hoitsuoppilas

Recommended Posts

Kertokaapa kokemuksianne neurokirran leikkurista Töölöstä? Työilmapiiri, jne...? Kannattaako sinne eksyä saatuaan paperit. Ensin mietin Nordströmin leikkuria mutta nyt en enää olekkaan varma... Neuro kiehtoo. (tai sitten trauma)

Before God we are all equally wise - and equally foolish.

-Albert Einstein-

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Itse en ole neurokirran puolella ollut leikkurissa Töölössä kuin vierailulla öiseen aikaan, kun vein niille ortopedian puolelta kalustoa, mutta mitä olen käsittänyt, siellä on ihan kelvollinen ilmapiiri. Töölössähän tuon neurokirran lisäksi on vielä ortopedia ja plastikko, eli leikkausosastoja on se kolme kappaletta (tai neljä, jos ortopedian B-leikkuri lasketaan erikseen, vaikka onkin hallinnollisesi yhdessä varsinaisen ortopedisen leikkurin kanssa).

Ei muuta kuin hakemaan - neurokirurgia on varsin mielenkiintoinen ala.

God save the king - cause no-one else will!

- Black Adder

Link to comment
Share on other sites

Miten muuten Töölössä porukka kiertää noilla eri leikkureilla? Entä miten, onko a- ja i-puoli kuinka eriytettyä. Itseäni kans kiinnostaisi työnkierto nimenomaan tuonne neurokirran puolelle, kun tässä nyt alkaa olla kaikki muu kirurgia tullu kahlattua läpi... Paljonko siellä on saleja/henkilökuntaa? Toimiiko systeemit? Tehtävälisä?

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...