Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Hoitsuoppilas

Neurokirurgian leikkuri

Recommended Posts

Hoitsuoppilas

Kertokaapa kokemuksianne neurokirran leikkurista Töölöstä? Työilmapiiri, jne...? Kannattaako sinne eksyä saatuaan paperit. Ensin mietin Nordströmin leikkuria mutta nyt en enää olekkaan varma... Neuro kiehtoo. (tai sitten trauma)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
holo

Itse en ole neurokirran puolella ollut leikkurissa Töölössä kuin vierailulla öiseen aikaan, kun vein niille ortopedian puolelta kalustoa, mutta mitä olen käsittänyt, siellä on ihan kelvollinen ilmapiiri. Töölössähän tuon neurokirran lisäksi on vielä ortopedia ja plastikko, eli leikkausosastoja on se kolme kappaletta (tai neljä, jos ortopedian B-leikkuri lasketaan erikseen, vaikka onkin hallinnollisesi yhdessä varsinaisen ortopedisen leikkurin kanssa).

Ei muuta kuin hakemaan - neurokirurgia on varsin mielenkiintoinen ala.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Pernasoppa

Miten muuten Töölössä porukka kiertää noilla eri leikkureilla? Entä miten, onko a- ja i-puoli kuinka eriytettyä. Itseäni kans kiinnostaisi työnkierto nimenomaan tuonne neurokirran puolelle, kun tässä nyt alkaa olla kaikki muu kirurgia tullu kahlattua läpi... Paljonko siellä on saleja/henkilökuntaa? Toimiiko systeemit? Tehtävälisä?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.