Jump to content
MAINOS

Haastateltavia etsitään Super-lehteen


Caritas

Recommended Posts

Toimin YYL:ssä kahdessa järjestössä aktiivina ja vertaistukivastaana, sieltä kautta sain tämän haastattelu pyynnön. Yhteydenotot toimittajaan  31.4.2007 mennessä.  ;) Ylläpidon luvalla siirretty edunvalvonta osioon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kirjoitan lähi- ja perushoitajien ammattiliiton lehteen SuPeriin artikkelia tärkeästä aiheesta: Yksinhuoltajan arjesta ja siitä, miten perheen ja vaativan, mahdollisesti vuorotyön yhteensovittaminen onnistuu. Miten riittävät rahat ja oma jaksaminen, miten arkirumba onnistuu? Mitä ovat arjen pienet ilot? Mitä tämä kaikki vaatii?

Vakavasta aiheesta huolimatta juttu on tarkoitus tehdä hyvässä hengessä ja luottamuksellisessa yhteistyössä haastateltavan kanssa. Tarkoituksena ei ole kirjoittaa kurjuuden ylistystä, vaan positiivinen, mutta realistinen juttu hoitoalalla työskentelevän yksinhuoltajan arjesta.

Artikkeli on osa elokuussa ilmestyvän SuPerin laajaa tupo-liitettä, jossa puhutaan hoitajien palkoista ja työn arjesta niin ruohonjuuritasolla kuin päättäjienkin näkökulmasta. Juttu tehdään toukokuun aikana.

Etsin siis nyt haastateltavakseni yksinhuoltaja-lähihoitajaa Tampereelta / Tampereen seudulta.

Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä minuun joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Elina Kujala

elina.kujala@uta.fi

Puh: 050 597 4032 (ark. klo 9-16)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...