Guest Johtaja Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Miten teillä? Esim.vanhusten palvelutalossa hoitajat käsittelevät ruokaa, esim. valmistavat aamu- ja iltapalan ja tarjoilevat lounasta, lämmittävät illallinen, leipovat joskus... j.ne.. Vaaditaanko heiltä Salmonella-todistus, vai riittääkö se, että keittiöhenkilökunnalta (he jotka valmistavat ruoan) on Salmonella-koe otettu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lääkärihoitaja Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Riittää että valmistajilla on. Hygipassia jotku vaativat, mutta työvoimapula... Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linnea81 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 meillä ainakin kaikilla täytyy olla, kaikki myös käyvät keittiössä...hygiena passi myös täytyy olla kaikilla..passihan kuuluu nykyään jo lähihoitajien koulutukseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sari-Helena Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Ei ole mainittu sanallakaan salmonellatodistuksesta, hygieniapassi sen sijaan vaaditaan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.