Vieras: Johtaja Lähetetty huhtikuun 9, 2007 Jaa Lähetetty huhtikuun 9, 2007 Miten teillä? Esim.vanhusten palvelutalossa hoitajat käsittelevät ruokaa, esim. valmistavat aamu- ja iltapalan ja tarjoilevat lounasta, lämmittävät illallinen, leipovat joskus... j.ne.. Vaaditaanko heiltä Salmonella-todistus, vai riittääkö se, että keittiöhenkilökunnalta (he jotka valmistavat ruoan) on Salmonella-koe otettu? Suora linkki kommenttiin Jaa toisille sivustoille Lisää jakovaihtoehtoja...
Lääkärihoitaja Lähetetty huhtikuun 9, 2007 Jaa Lähetetty huhtikuun 9, 2007 Riittää että valmistajilla on. Hygipassia jotku vaativat, mutta työvoimapula... Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia! Suora linkki kommenttiin Jaa toisille sivustoille Lisää jakovaihtoehtoja...
Linnea81 Lähetetty huhtikuun 29, 2007 Jaa Lähetetty huhtikuun 29, 2007 meillä ainakin kaikilla täytyy olla, kaikki myös käyvät keittiössä...hygiena passi myös täytyy olla kaikilla..passihan kuuluu nykyään jo lähihoitajien koulutukseen Suora linkki kommenttiin Jaa toisille sivustoille Lisää jakovaihtoehtoja...
Sari-Helena Lähetetty huhtikuun 29, 2007 Jaa Lähetetty huhtikuun 29, 2007 Ei ole mainittu sanallakaan salmonellatodistuksesta, hygieniapassi sen sijaan vaaditaan. Suora linkki kommenttiin Jaa toisille sivustoille Lisää jakovaihtoehtoja...
Recommended Posts
Arkistoitu
Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.