Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pile

Suomessa Pohjoismaiden tehokkaimmat sairaalat

Recommended Posts

pile

Stakesin pian valmistuvan tutkimuksen mukaan suomalaiset sairaalat ovat kustannusten ja palvelutuotannon suhdetta verrattaessa selvästi naapurimaitaan edellä. Toiseksi vertailussa tuli Tanska, sen jälkeen Norja ja Ruotsi.

  http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/vasen/id56251.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Stetari

Onkohan toi sitten hyvä vai paha asia? Kyllähän se tiedetään kenen selkänahasta kaikki revitään. Eikä ihmisen terveyteen voi soveltaa tehtaanjohdon tehokkuusoppeja: kuollut potilas on halvin potilas, mutta tämä ei missään tapauksessa ole tavoite. Media ja muut asiasta mitään tietämättömät tykkäävät tehokkuusvertailuista. Ja taas Halonen voi ylpeillä maailmalla asialla, josta ei edes pitäisi voida olla ylpeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sanse

Niimpä niin, vaalit on ohi ja nyt voidaan jo aloittaa keskustelut siitä kuinka hyvässä "jamassa" suomalainen sairaanhoito on... Hämeen sanomien 22.3 07 mukaan Hyssälä sanoo että "Suomessa on turha puhua terveydenhuollon kriisistä"  ja tosiaan suomalaisten sairaaloiden tehokkuus on pohjoismaiden tehokkaimpia....  vaikka otetaan huomioon palkkaerot  ;)  Jep jep mitähän tähän nyt enää voisi sanoa.

http://www.hameensanomat.fi/Article.jsp?article=52422&main=25

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...