Jump to content
MAINOS

50 sairaanhoitajaa Helsinkiin.


Alicia

Recommended Posts

www.mol.fi-sivuilla Helsinki etsii seuraavalla ilmoituksella viittäkymmentä uutta sairaanhoitajaa:

"80028/Terveyskeskus, Akuuttisairaalat.

Akuuttisairaalat toimivat Herttoniemen, Malmin ja Laakson sairaaloissa. Kuntoutusyksikkö sijaitsee Koskelan sairaalassa.

AKUUTTISAIRAALA VAHVISTAA HENKILÖSTÖMITOITUSTAAN PALKKAAMALLA 50 UUTTA SAIRAANHOITAJAA

Henkilöstömitoituksen vahvistaminen tarkoittaa kahden sairaanhoitajan lisäystä jokaiselle akuuttivuodeosastolle. Henkilökunnan lisääminen parantaa hoidon laatua, vähentää työn kuormittavuutta ja lisää työn mielekkyyttä."

Ajatus on hieno! Mutta mitäs luulette, löytyykö hakijoita/tekijöitä tarpeeksi?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Noissa työpiteissä painetaan jo nyt niin kovaa tahtia, ettei ne kaksi sairaanhoitajan tointa kullekin osastolle paljoa auta. Sinne pitäisi saada myös lähihoitajia tuplaten tuo määrä, jotta työ alkaisi tuntua mielekkäältä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

niin ja sit helsingin palkka on melkein 100e huonompi kuin esim espoossa. tulee olemaan vaikea saada noin paljon hoitajia. ellei sit virosta.

I´am Wizard

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Muinä ainakin odotan innolla niitä kahta hoitajaa jotka on tulossa osastolle. Ihmettelen kuitenkin, miksi heidän tulee olla sairaanhoitajia molemmat. Toinen voisi olla hyvin lähihoitaja. Ei terveyskeskus akuutilla vuodeosastolla ole niin kauheasti sairaanhoidollista , vaan huomattava osa työstä on kuitenkin kuntoutusta. ja osaston rutiinin pyörittämistä.

Meillä on sairaanhoitajat vaihtuneet juuri tuon asian vuoksi. Sairaanhoitaja tullessaan luulee tekevänsä enemmän sairaanhoidollisia "temppuja" eikä kuntouttava työ moniammatillisessa työryhmässä kiinnosta.

"Kyllä on jännittävää elää,ajatteli Muumipeikko. Kaikki voi hetkessä kääntyä ylösalaisin-ilman mitään syytä."(Muumipappa ja meri)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...