Jump to content
MAINOS

Sijaisten nöyryyttämistä ja ammattitaidon halventamista!


Asperiini

Recommended Posts

Keski-suomessa uudessa hienossa hoitoyksikössä (joo-o, lehdetkin ylistää!) aukeaa taas työpaikkoja, mutta meinaavat perhanat pistää paikat ulkoiseen hakuun, vaikka töissä on erittäin päteviä ja vuosikausia toimineita sijaisia.  Halutaan kehittävää ja dynaamista tyyppiä ja juuri noita tyyppejä löytyy sijaisista. Johdon puolelta tämä vaikuttaa töissä olevien sijaisten ammattitaidon aliarvioimiselta. Ottaa päähän tuollainen pelleily. No, loppuupahan ilmeisesti ko. paikasta sijaiset tällä meiningillä.Niin, itse en ole hakeutumassa, intressit on ihan muualla enkä edes tiedä kuuluko viesti tälle alueelle, mutta piti purnata, harmittaa hyvien tyyppien puolesta >:)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Mistähän "hoitoyksiköstä" on kyse?Joissain julkisen puolen paikoissa avoimet toimet on hallinnollisista syistä pakko kierrättää avoimen haun kautta. Se ei tarkoita sitä, etteivät sijaiset olisi periaatteessa etusijalla hakiessaan työpaikaa. Eli ei tuo nyt minusta niin v.ttuilulta tunnu.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Mistähän "hoitoyksiköstä" on kyse?
NOVA eli nopean vasteen yksikkö. Silloin kun sitä vasta suunniteltiin, kysyttiin ainakin meidän puolella sijaisilta, että onko kiinnostusta. Juueiollu. Vähän on huonosti sinne kuulemma saatu ihmisiä hommiin, ja entistä huonommin tullaan saamaan, jos noin kohdellaan niitä, ketkä siellä jo on.

Jos vasara on ainoa työkalu, niin kaikki ongelmat alkavat näyttämään nauloilta.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

KSKS työntekijöiltä niin NOVAsta, kir. vuodeosastoilta ja leikkuristakin on tullut itselle sellaista viestiä että NOVA kusee kovaa ja korkealta. Eli homma ei ole miksikään muuttunut, sama ppkl se on mutta hienolla nimellä. Koska sinne ei nimenomaan olla saatu sitä henkilökuntaa, pelkästään hienot tilat. Enkä ihmettele niillä palkoilla ja työsopimuksilla mitä kyseinen firma tarjoaa.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

NOVAa vielä suunniteltaessa olisin ollu siitä kiinnostunut, mutta mulle sanottiin, ettei sinne pääse ku työntekijät otetaan talon sisältä vuodeosastoilta (koska "muiden osastojen kuormitus vähenee kun infektiopotilaat ei enää mene niille"). :oEn sitten edes hakenu isoon taloon, vaan menin suoraan naapurikunnan teekoohon jossa maksetaankin parempaa palkkaa ja paremmat työsuhde-edut kuin monessa muussa paikassa! Kokemusta vois jossain vaiheessa käydä hakemassa sieltä mäeltä, kunhan tässä kerkiää.. hmm.. :omahyväinen:

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 viikkoa myöhemmin...

En kyl mitenkään vastaa tuohon halventamishommaan mut tuosta NOVAsta sen verran et mitenköhän ne luulee olevansa "nopea" yksikkö meinaa, jos potilas tulee fiskarssit mahassa sairaalaan ni suoraan pääovesta leikkuriin... ;) ihmettelen vaan

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...