Jump to content
MAINOS

Hoitotason tenttiin...


2713

Recommended Posts

Hei!Tätä tenttiasiaa on pyöritelty näillä sivuillakin paljon, mutta silti ei mielestäni liikaa. Yksinkertaisesti kysymykseni kuuluu: Onko valtakunnallinen hoitotason nettitentti samaa vaatimuusluokkaa kuin Pohjois-Karjalan SHP:n sivuilla oleva harjoitus on? Vastaavasti perustaso?Itse suoritin keväällä perustason testauksen ennen valmistumistani ja nyt käyn "huumorilla" yrittämässä hoitotason teoriatestausta. Valmistunut olen vasta keväällä eikä siksi tarkoituksenani olekaan hypätä hoitotason yksikön "vastaavaksi" vaikka HT:n tenttiä käynkin yrittämässä... Uteliaisuuttani käyn testaamassa tietoni määrää... Onko nettitenteissä paljonkin ns. "kompakysymyksiä" tai tulkinnanvaraiseksi jääviä kysymysasetteluita? Käymäni PT oli myös nettitentti eikä siinä mahdottomasti kompia ollut...Tuo hoitotason testaus pikkasen jännittää... ::)

Älä koskaan kehitä ongelmaa, johon sinulla ei ole vastauksia.

- Joka viimeksi nauraa, ei ilmeisesti ymmärtänyt vitsiä -

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Voisitko laittaa tarkemmin osoitteen mistä se hoitotason harjoitus löytyy, en löytänyt pkshp:n sivuilta. Ihan mielenkiinnosta... ::)

sairaanhoidon sekatyöläinen

Link to comment
Share on other sites

Tässä kesänaikana tein PSSHP:n nettitentit, perus- ja hoitotaso. Paljon kompia, eli kannattaa lukea tarkasti. Esim. Kofeiini, amfetamiini ja oksanesti ovat piristeitä? Jos luet vain kaksi ekaa mettään meni. Tai Hypoglykemia yksin ei voi aiheuttaa elottomuutta. Ajattelet, että voi eli vastaat kyllä. Mutta taas meni mettään, piti vastata ei, koska väittämä on väärin.Hoitotason tentti sitten on miljoonakertaa helpompi, kuin ennen. Tarkkuutta tosin vaatii ja sitä, että tenttikirjat on lukenut. Jos vertaa nettitestitenttiin niin saman tyylinen, vaikeustasosta on vaikea sanoa, koska kysymyksiä on tuhansia, jotka vaihtelee. Kys sivuilta pitäisi löytyä tän "valtakunnallisen" kysymyksien demo. Hoitotasossa on monivalintojen lisäksi vielä kaksi esseetä, joihin pääsee vastaamaan vasta, kun monivalintoja on riittävästi oikein eli 113/150.

Opettaja jumalan armosta...

Link to comment
Share on other sites

Löysin tälläisen demon, kylläkin aika suppea. Jos joku löytää parempia kertokoon heti  ;)http://ffp.uku.fi/ehdemo
Toivottavasti tällaisia tenttejä vastaavilla kysymyksillä ei ole käytössä missään!  
Näitä samoja kysymyksiä oli allekirjoittaneella hoitotasontentissä!Mutta eikös nääkin asiat ole käsitelty siin pidemmässä topic:ssa?

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

38 12 väärin tossa hoitotasolla.. Onneks en siellä työskentele.. pitää ottaa ensihoidonkäsikirja käteen ennekuin tolle puolelle ees havittelee ;D
Link to comment
Share on other sites

Löysin tälläisen demon, kylläkin aika suppea. Jos joku löytää parempia kertokoon heti ;Dhttp://ffp.uku.fi/ehdemo
Toivottavasti tällaisia tenttejä vastaavilla kysymyksillä ei ole käytössä missään!
tämän saman tentin olen kanssa tehnyt, ja läpi meni.aika paljon oli kysymyksiä joissa sai todella miettiä, että mitä kysymyksen laatia todella kysyi, eli onko se vastaus kyllä vai ei, ja että vastaus todella menee oikein päin.

Poikamies voi olla idiootti tietämättään, ukkomies ei ikinä.

Link to comment
Share on other sites

Niino taisitiki mainita tuossa. Olen menossa tenttiin enskuussa. Ymmärsin teksteistä, että tulossa on valtakunnallinen tenttaus -systeemi.

Vikoja korjataan - ominaisuuksien kanssa opetellaan tulemaan toimeen.

Jokainen kyynel on muistutus onnen hetkestä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...