Jump to content
MAINOS

kokemuksia...


Kipusisko84

Recommended Posts

Olisi kiva kuulla kokemuksia hyvinkään pelastuslaitoksella työskentelystä, tai sitten Hyvinkään sairaankuljetus OY:ssä työskenteneiltä! Haaveilen harjoittelupaikasta Hyvinkäällä ambulanssissa ja olis kiva kuulla riittääkö täällä tekemistä vai onko koko jakson päivystämistä jos pääsis... niin, ja kumpaan kannattaa hakea, pelastuslaitokselle vai yksityiselle? onko yksityisillä hoitotason ambulansseja? äh, toivottavasti pääpointti tuli selväks ja se, että oon kuvioista ihan pihalla...  :P

"Poliittinen elin on esimerkiksi pääministerin perna." Odd 6v.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Hyvinkäällä pelastuslaitosta pyörittää Keski-Uudenmaan pelastuslaitos (http://www.ku-pelastus.fi/). Yksityisellä on muistaakseni kaksi autoa, Hyvinkään291 ja Hausjärven 291. Näiden tasoista en tiedä.

Pelastuslaitoksella on H195 (teippien mukaan hoitotasolla) ja sitten perusautoja H192 ja H193 jne. H195 ja H192 ajaa kiirekeikkaa, H192 myös siirtoja. H291 ajelee ilmeisesti lähinnä siirtoja, mutta on myös kiirekeikkavalmiudessa.

Kyllä siellä Hyvinkäällä keikkaa riittää ainakin pelastuslaitoksella, ja ei se yksityinenkään varmasti tyhjän panttina istuskele. Hyvinkään sairaala on aika iso, ja sieltä PK-seudulle ja muualle siirreltäviä riittää.

T: Itsekin Hyvinkäällä vaikuttanut  :P

Link to comment
Share on other sites

Hyvinkään yksityisellä on kaksi autoa Hyvinkäällä, H 896 ja H 897, toinen on nykyään valmiudessa ympärivuorokauden, ja toinen muistaakseni 09-16. Laitoksella on kaksi autoa välittömässä lähtövalmiudessa, perustasonauto päivystää yöt sairaalalla, päivällä molemmat autot ovat paloasemalla. Keikkaa vaihtelevasti, nyt kuulemma menossa "kuivakausi", H 891 on laitoksen enemmän ajava yksikkö. H 893 on "täkiltämiehitettävä", eli liikkuu vain kun kylällä on bingo. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...