Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Kipusisko84

kokemuksia...

Recommended Posts

Kipusisko84

Olisi kiva kuulla kokemuksia hyvinkään pelastuslaitoksella työskentelystä, tai sitten Hyvinkään sairaankuljetus OY:ssä työskenteneiltä! Haaveilen harjoittelupaikasta Hyvinkäällä ambulanssissa ja olis kiva kuulla riittääkö täällä tekemistä vai onko koko jakson päivystämistä jos pääsis... niin, ja kumpaan kannattaa hakea, pelastuslaitokselle vai yksityiselle? onko yksityisillä hoitotason ambulansseja? äh, toivottavasti pääpointti tuli selväks ja se, että oon kuvioista ihan pihalla...  :P

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kops

Hyvinkäällä pelastuslaitosta pyörittää Keski-Uudenmaan pelastuslaitos (http://www.ku-pelastus.fi/). Yksityisellä on muistaakseni kaksi autoa, Hyvinkään291 ja Hausjärven 291. Näiden tasoista en tiedä.

Pelastuslaitoksella on H195 (teippien mukaan hoitotasolla) ja sitten perusautoja H192 ja H193 jne. H195 ja H192 ajaa kiirekeikkaa, H192 myös siirtoja. H291 ajelee ilmeisesti lähinnä siirtoja, mutta on myös kiirekeikkavalmiudessa.

Kyllä siellä Hyvinkäällä keikkaa riittää ainakin pelastuslaitoksella, ja ei se yksityinenkään varmasti tyhjän panttina istuskele. Hyvinkään sairaala on aika iso, ja sieltä PK-seudulle ja muualle siirreltäviä riittää.

T: Itsekin Hyvinkäällä vaikuttanut  :P

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Janne

Hyvinkään yksityisellä on kaksi autoa Hyvinkäällä, H 896 ja H 897, toinen on nykyään valmiudessa ympärivuorokauden, ja toinen muistaakseni 09-16. Laitoksella on kaksi autoa välittömässä lähtövalmiudessa, perustasonauto päivystää yöt sairaalalla, päivällä molemmat autot ovat paloasemalla. Keikkaa vaihtelevasti, nyt kuulemma menossa "kuivakausi", H 891 on laitoksen enemmän ajava yksikkö. H 893 on "täkiltämiehitettävä", eli liikkuu vain kun kylällä on bingo. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...