Jump to content
 
Eifos

Osaako joku auttaa?? Sisätautien harjoittelu poliklinikalla

Recommended Posts

Eifos

Meillä olisi tarjotus varata ensimmäinen sisätautien hoitotyön harjottelu keväälle ja jäin ilman paikkaa kun jobiilista paikat aukesi :( nyt kuitenki löysin yhen paikan joka olisi viellä just harjotteluun varatuilla viikoilla vapaana mutta on sisätautien polikliniikka ja opettaja enimmäkseen puhunu vuodeosastoista koko ajan.. onko kenelläkään kokemusta suorittaa kyseinen harjottelu polikliniikalla? Onnistuukohan siellä kyseisen jakson suorittaminen?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
MarreX

Näissä kirjoittamattomana sääntönä on, että tee ensin, kysy lupa sitten.

 

Eli tässä tapauksessa varaa paikka, jos täytät harjoittelupaikan vaatimukset, siis jos he eivät vaadi keski- tai loppuvaiheen opiskelijaa tai suoritettua perussisätautiharkkaa. Sitten neuvottelet teidän koulun harjoittelukoordinaattorin kanssa, miksi sinun varauksesi pitäisi hyväksyä, jos hän ei sitä suorilta hyväksy. Se, että parempaa paikkaa ei ole ja opiskelusi uhkaavat pitkittyä on aika hyvä peruste keskimäärin...

 

Et tietystikään opi polilla niitä asioita, joita oppisit osastolla, mutta et opi neurologisella, keuhko-, syöpä- tai sydänosastollakaan samoja juttuja, joten menetys ei ole mittava varsinkin, kun opit jotain muuta, th-opiskelijalle hyödyllisempääkin. Yritä kuitenkin osa kliinisistä harjoitteluistasi, tai sitten joku muu, saada erikoissairaanhoidon vuodeosastolle. Kyllä sairaanhoitajan (vaikka sitten lisäksi th:kin) pitäisi sitäkin puolta edes hieman tuntea.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×