Jump to content
Eifos

Osaako joku auttaa?? Sisätautien harjoittelu poliklinikalla

Recommended Posts

Eifos

Meillä olisi tarjotus varata ensimmäinen sisätautien hoitotyön harjottelu keväälle ja jäin ilman paikkaa kun jobiilista paikat aukesi :( nyt kuitenki löysin yhen paikan joka olisi viellä just harjotteluun varatuilla viikoilla vapaana mutta on sisätautien polikliniikka ja opettaja enimmäkseen puhunu vuodeosastoista koko ajan.. onko kenelläkään kokemusta suorittaa kyseinen harjottelu polikliniikalla? Onnistuukohan siellä kyseisen jakson suorittaminen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
MarreX

Näissä kirjoittamattomana sääntönä on, että tee ensin, kysy lupa sitten.

 

Eli tässä tapauksessa varaa paikka, jos täytät harjoittelupaikan vaatimukset, siis jos he eivät vaadi keski- tai loppuvaiheen opiskelijaa tai suoritettua perussisätautiharkkaa. Sitten neuvottelet teidän koulun harjoittelukoordinaattorin kanssa, miksi sinun varauksesi pitäisi hyväksyä, jos hän ei sitä suorilta hyväksy. Se, että parempaa paikkaa ei ole ja opiskelusi uhkaavat pitkittyä on aika hyvä peruste keskimäärin...

 

Et tietystikään opi polilla niitä asioita, joita oppisit osastolla, mutta et opi neurologisella, keuhko-, syöpä- tai sydänosastollakaan samoja juttuja, joten menetys ei ole mittava varsinkin, kun opit jotain muuta, th-opiskelijalle hyödyllisempääkin. Yritä kuitenkin osa kliinisistä harjoitteluistasi, tai sitten joku muu, saada erikoissairaanhoidon vuodeosastolle. Kyllä sairaanhoitajan (vaikka sitten lisäksi th:kin) pitäisi sitäkin puolta edes hieman tuntea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...