Jump to content
MAINOS

Työnkuva???


Sleepy

Recommended Posts

Lienee joku kielitaidoton askarrelut alla olevan ilmoituksen, tai sitten tehtävien siirrot etenee hurjaa vauhtia? No, tuolla palkalla mielellään ottaisikin päävastuun lääke- ja lääkäriasioista  :-

http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=6324406&index=29&anchor=6324406

"Sairaanhoitaja, Pääjärven kuntayhtymä, Lammi

Haemme virkeään toiminnalliseen yksikköömme kehittämishenkistä ja yhteistyökykyistä sairaanhoitajaa rentoon tiimiyhteistyöhön.

Hoitokodissa asuu 15 aikuista kehitysvammaista, jotka ovat fyysisesti melko omatoimisia, osalla psykiatrista taustaa. Suurin osa työssäkäyviä.

Sairaanhoitajalla päävastuu lääke- ja lääkäriasioista.

Palkkaus  peruspalkka 1776,92 e/kk"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Voisi olettaa että tuolla vastuulla tarkoitetaan sitä, että sh jakaa lääkkeitä dosetteihin, huolehtii että reseptit on uusittu ja ottaa tarvittaessa yhteyttä lekuriin, eli ettei hän tee mitään rutiinikiertoja. Varmaan aika normaali käytäntö tuollaisissa "terveiden hullujen" yhteisöasumisessa. Ja palkkakin ihan omiaan leppoiselta kuulostavasta työstä ;D

Vai oliko tämä tarkoitettu esimerkiksi huonosta sanamuodosta...?

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

Jos olisin lukenut tuon ilmoituksen noilta sivuilta niin etten olisi etsinyt siitä jotain poikkeuksellista, en olisi osannut edes kiinnittää huomiota. Meinasin jo vastata, että mikä on jutun pointti. Mun mielestä tuossa palkassa ei ole mitään ihmeellistä tai poikkeuksellista.

Link to comment
Share on other sites

Vai oliko tämä tarkoitettu esimerkiksi huonosta sanamuodosta...?

Jep, eipä tuota ilmoituksen merkitystä ole vaikea oikein arvata, mutta toivottavaa olisi, että ilmoituksen tekijät edes hieman viitsisivät paneutua ilmoituksen sisältöön? Positiivisen tai negatiivisen kuvan muodostuminen on pienistä asioista kiinni, sekavat ilmoitukset osaltaan huonoa mainosta työpaikalle?

Nooh, Pääjärvi ymmärtääkseni useassakin asiassa Rinnekodin tyylinen, ainakin työntekijäksi kelpaa ilman alan koulutusta, eikä tarvitse olla edes hoitoalan opiskelija ;D

Muokkaus:Lainaukset

Link to comment
Share on other sites

No itse asiakkaan omaisen ja hoitotyöntekijän roolista kyseiseen paikkaan tutustuneena joskus aikanaan...kyllä siellä suurimmalla osalla pitää olla alan koulutus/opiskelua takana riittävästi. Erilaisia avustustehtäviä sitten hoitavat ei alan ihmiset.

Toisaalta joku sanoi, että leppoisa. No, kyllä ihan erilaisen kuvan olen saanut paikasta. Osastoissa on varmasti eroja, mutta ihan saavat suurimmassa osassa paikoista oikeasti tehdä töitä palkkansa eteen. (niin siis vain mielipiteitä ohimennen poikenneelta, en ole siellä töitä koskaan tehnyt)

Opettaja jumalan armosta...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...