Jump to content
MAINOS

Työpaikkakoulutukset sairaankuljetuksessa?


Fiu

Recommended Posts

Millaisistas sairaankuljetuksen työpaikkakoulutuksista täällä liikkuvilla ihmisillä on oikein kokemusta?

Ihan siis mielenkiinnosta haluaisin tietää, mitenkä eri sairaankuljetusyksiköiden henkilökuntaa on töissä koulutettu? Entä maksaako firma esim. jos työntekijä haluaa vaikka lähteä ensihoitopäiville, tms.?

Joissain firmoissa taitaa (ikävä kyllä) olla sellainen meininki, että kun kerran oot saanut vaikka lähihoitajan paperit käteesi, niin mitä sitä enään kouluttautumaan tai tietojaan päiitämään. Eli koulutus saattaa näissä paikoissa jäädä pelkästään itseopiskelun tasolle.

Toisissa paikoissa taas henkilöstä tunnutaan kouluttavan oikein urakalla. Jotkut käyvät jopa erilaisissa laadunhallinta koulutuksissa (pääasiassa yrittäjät), järjestävät yhteistyössä eri tahojen kanssa erilaisia harjoituksia, jne. Myös tenttikäytäntö näyttelee tällaisissa paikoissa hyvinkin suurta roolia.

Omassa työpaikassani koulutuksia järjestetään suhteellisen vähän, mutta työnantaja tulee mielestäni aika hyvin vastaan koulutusasioissakin. Jos joku haluaa lähteä johonkin koulutukseen, niin firma maksaa koulutuksen ja siitä aiheutuvat matkakustannukset, ilman että niitä pitää mitenkään ihmeellisesti anoa... Tenteissä täällä käydään ahkersti, ja tämä tenttikäytäntö onkin ihan hyvä asia  ;D.

Mutta millaisias kokemuksia muilla on?

Niin ja löytyykös työpaikoilta ylipäätään kiinnostusta / halukkuutta koulutuksiin?

- Sinähän olet väsynyt, kun on oikein pussitkin silmien alla!

- Ei ne oo pussit, ne on tissit!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
MAINOS

itselläni pelkästään hyviä kokemuksia. Keikkailen yks.puolella ja keikkalaisenakin pääsen koulutuksiin. Työpaikalla tapahtuvaa koulutusta on tiuhaan tahtiin mut myös muihin koulutuksiin on mahd. päästä. Hyvänä esimerkkinä leikkuriin intuboimaan. Varsinainen työni on tk:ssa ja sitäkin kautta koulutusta tulee mut on hieno homma et SAKU pitää keikkalaisetkin ajantasalla.Tiedän yrittäjiä jotka ei käy alan koulutuksissa itte eikä sinne mene/pääse myöskään työntekijät  ::ihmettelee::

Link to comment
Share on other sites

onko kenelläkään kokemusta ensihoidon opintopäivän/päivien järjestelemisestä?

Itselläni olisi tämmöinen ensi keväänä suunitelmissani, mutta vain paikallisesti, toki muitakin saa tulla mukaan :nauraa:

Tää pitäis vissin lisätä tähän ketjuun?

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...