Jump to content
MAINOS

Palkkaus houkuttelee yksityiseen sairaankuljetukseen töihin


Guest karri57

Recommended Posts

:oYsityinen työehtosopimus tarjoaa valmistuneille hyvät ansiot sairaankuljetuksessa. Peruspalkkahan on huikeat PKL1 n. 1400 €, kun taasen julkinen puoli tarjoaa peruspalkasi n. 1650 € minimissään. Työajathan on joustavat yksityisellä puolella varallaola tulee yleensä vuodessa enemmän kuin 1800h., ei tule vapaa-ajan ongelmia. Ei pääse törsäämään kulutusjuhliin suuria hankkeita kun on jatkuvasti töissä jotta saisi isännän kukkaroa paisutettua ja itselleen puuron lisäksi maitolasin nykyisillä hinnoilla. Mutta jokainenhan me itse teemme valintamme työpaikan suhteen, ei kannata valittaa vaan vaihtakaamme työpaikkaa ja ammattia jollei olla tyytyväisiä nukuuteemme. Kyllä ne edunvalvojamme pitävät myöskin meidän sairaankuljettajien palkan korotus- ja työaika neuvotteluista huolta.

Eikun sumua putkeen ja turpo viheltämään sekä päivystellään.

Hodetaan myöskin potilaat nykyisten vaatimusten mukaisesti.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Eiköhän tulevaisuus tuo muutoksia mukanaan. Ks. Eh osio. Hoitotasolla Sh:t ja kyllä palkkakin pitää olla sen mukaista. Se että miten yksityinen sektori suhtautuu, onkin jo aivan eri asia.

Link to comment
Share on other sites

Yksityisellä, Peruspalkka 1800 noin, vuorokausirytmi, varallaolokorvaus 30%, kalusto hyvää samoin luvat tehdä, koulutus toimi ja alasta kiinnostunut työympäristö.

Sitten tuli toinen yksityinen joka teki halvemmalla. Piti vaihtaa paikkakuntaa.Arvaa v****aako?

Kunnallisella puolella päätoimisena sairaankujettajana, peruspalkka 1600, ketään ei kiinnostanut mitäteit kunhan et herättänyt yölläketään kun lähdit.

Eli ei kaikilla yksityisillä ole tuota riistoa. Eikä kunnalisella puolella kaikki kiiltävä ole kultaa. Se vaan on kyse siitäettä löydät sen oikean hyvän työpaikan ja saat pitää kiinni.

Mutta 2007 on sitten taas uudet kuviot...

Ei tässä kädestä suuhun elämisessä haittaa muu kuin tuo käden pienuus ja suun suuruus. Mutta kutsumusta löytyy!

Link to comment
Share on other sites

Se on tää nykypäivän meininki sellasta, että se tunne tehdä sa-ku hommaa on hävinnyt, isot linjaliikennettä harjoittavat yhtiöt kun varsinkin tekevät vain ja ainoastaan bisnestä. Pienten yritysten omistajat kokevat yrityksen enemmän omakseen. Se on paska homma kun tällaiset yhtiöt tekevät ahneuksissaan alihintaisia tarjouksia ja syövät pois sellaisia yrityksiä, jotka maksavat nykypäivän mukaisesti ja kalut on ok, kuten Söppekin totes. Ja palkkojen poljennasta todellakin saa syyttää näitä linjayhtiöitä; alinta mahdollista.

Link to comment
Share on other sites

Guest Agitated

Niinpä! Koittivat (linjaliikennettä harjoittava yritys) aikoinaan minuakin saada duuniin. Kuultuani palkasta ja työsopimuksesta en voinut muuta kuin nauraa ja itkeä niiden puolesta jotka sillä palkalla ja sopparilla tekevät duunia, ei per****!  angry.png  Kyllä meidän koulutettujen hoitajien pitää oma arvomme tuntea!!!

Älkää hyvät ihmiset menkö ihan "idioottimaisia" sopimuksia allekirjoittamaan. Kyllä sitä hienoa duunia on muuallakin ja palkoista pystyy neuvottelemaan "yllättävänkin" hyvin!  :D

Link to comment
Share on other sites

Jos minulla on irrallisia päiviä työtä tehtynä(n.640), niin miten määräytyy niistä laskettavat vuodet ja kuukaudet?

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Juuh, siitä minä katsoinkin, mutta työnantaja ei ole hyväksynyt minulta irtopäiviä kuin osan ja häviän n.6kk, kun haen ikälisää. Ei sillä, en vielä sitä seuraavaa saisi, mutta 8kk päästä kyllä ja silloin sillä on merkitystä :)

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Vastaushan sieltä TEHY:stä vihdoin saapui. Jos olet parissa paikassa tekemässä keikkaa, mutta sulla on toiseen työsopimus ja toiseen teet pelkkää keikkaa, niin näitä päiviä ei lasketa työkokemukseksi!

Sitten onkin laskemista, kun olet käynyt opiskelemassa lähäriksi ja teet töitä X-aikaa ja opiskelet sairaanhoitajaksi, niin paljos silloin saat työkokemus vuosia?

"ojalan laskuopin" mukaan LH tutkinnosta 1v kokemusta ja 2v SH-tutkinnosta tulisi 3v, mutta meneekö se kuitenkaan näin?

Osaako joku valaista.

Kiitos.

Link to comment
Share on other sites

Sitten onkin laskemista, kun olet käynyt opiskelemassa lähäriksi ja teet töitä X-aikaa ja opiskelet sairaanhoitajaksi, niin paljos silloin saat työkokemus vuosia?

Kyseisessä tessissä puhutaan koulu- ja opistoasteen tutkinnoista ja niiden vaikutuksesta palvelulisiin. Eli et saa mitään, koska ne koulut on lopetettu vissiin 10 vuotta sitten :happy: Ymmärrän asian kuitenkin niin, että palveluajaksi luetaan se koulutus jota työnantaja sinulta vaatii. Eli jos vaaditaan opistoasteen tutkintoa, niin 2vuotta, muuten 1vuosi.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...