Jump to content
MAINOS

SuHu ry


Lottanen

Recommended Posts

Tietääkös joku,että vieläkö tämä yhdistys on pystyssä?Toisin sanoen,että vieläkö voi liittyä jäseneksi vai onko homma lopahtanut?

Saattaa tietysti olla,että mä en oo nähny jos moisesta on ollut puhetta..Näin yöllä sitä tahtoo olla melkoinen puusilmä jos jotakin pitäisi oikein hakea..

Niin,eli jos joku jolla on tietoa asiasta voisi vähän valaista tietämätöntä...?

Kits!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Taitaa olla kuollut ja kuopattu kyseinen firma, mutta perustajajäsenet jos ovat kuulolla voisivat kertoa tarkemmin päivän tilanteen. (Hoitopoikaa valitettavasti ei ole enää foorumilla näkynyt)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Joo eipä taida olla pystyssä ei enää toi hommeli. Ei siihen saatu tarpeeks naisia mukaan ku se oli kustannuksiltaan niin vaativa se osallistuminen (0 egee )....

"Sinä elät kuolemanpelossa"

Link to comment
Share on other sites

Kyllä mua edelleen huvittais nähdä jossain lehdessä se ensimmäinen juttu kun paikkakunnan hoitajat ilmottaisivat irtisanoutuvansa jos ei palkat nouse. Siinä ei olis mitään vaaraa kenellekkään, Suomessa on sellanen hoitajapula että työnantajalla ei ole varaa pistää osastollista hoitajia pois.... mutta eihän tää tällanen sopiminen meidän lampaiden kesken onnistu.... ::)

"Sinä elät kuolemanpelossa"

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Niinpä.

Otti kyllä kupoliin kun homma tyssäsi, mutta en minäkään niin kaheli sentään ole, että lähden yksin moista vetämään eteenpäin! Kun ei ketään muutakaan tuntunut pitemmän päälle sitten huvittavan ottaa sitä vastuuta siitä. Tokkopa alkuperäiset puuhamiehet edes enää muistavatkaan koko projektia...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...