Jump to content
MAINOS

Työajat


Esa

Recommended Posts

Miten koette n.s pitkänvuoron esim 7-21:30 sopisiko tuo sulle. Itse tykkään tehdä tuota vuoroa, mutta meillä Ppkl:a suunitellussa listassa saa olla yksi pitkä vuoro angry.png.

Joskus takavuosina jossain sairaalan osastolla tehtiin koeluontosesti kahtavuoroa taisi olla jorvi (en varma).

Eli miten on onko liian pitkä vai palvelisiko oaston toimintaa  8) :)

Etulinjan mies

Kanyloi varjoaan nopeammin.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Teimme Meikussa eräällä vuodeosastolla 7.30-21.00 vuoroja, jokainen oman halunsa mukaan. Joku teki pitkiä vuoroja lähes ainoastaan. joku toinen ei ollenkaan. Itse tein paljon pitkiä sekä yövuoroja. Näin työhön "lähtöjä" tuli vähemmän ja työmatkan ollessa vähän pidempi, säästin sekä aikaa että vaivaa.. Raskastako? Toki välillä tuntui, että rahkeet loppuu, mutta toisaalta työn suunnittelu onnistuu aivan eri tavalla, kun tekee koko päivän töitä. Sairaspoissaolojen kanssa tuli hieman ongelmia, kun sijaista ei saanut palkata kuin 8 tunnin ajaksi/ pv. Mutta mielestäni jokaisella pitäisi olla mahdollisuus valita tekeekö pitkää vai pätkää päivää. Silloin pystyy paremmin järjestelemään yksityiselämää ja työelämää yhteen..

Työ on vain sarja nälän aiheuttamia pakkoliikkeitä

Link to comment
Share on other sites

Guest jepjep

Meillä tehdään muutaman muun yksikön tapaan 12 h vuoroja pääsääntöisesti pelkästään. Puolensa siinä on, niin hyvät kuin huonotkin. Viikossa tulee km. kolme työvuoroa. Vapaita siis jää mukavasti. Toisaalta ko. vuorot on ajoittain melko kuluttavia. Pitkiä vuoroja saa olla suunnitellusti kaksi peräkkäin ( lukuunottamatta yövuoroja, joita luonnollisesti saa olla useampia). Raportoinnissa säästetään, asiat pysyvät yhden hoitajan hanskassa koko päivän. Välillä kyllä kaipaa tavallisen vuoron tekemistä pitkistä vapaista huolimatta.. Mutta jos valita pitäisi, ehkä kuitenkin olisin pitkien kannalla. 8)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...