Jump to content
MAINOS

Miten vapaat määräytyvät yövuoroista!?


Heluna

Recommended Posts

On tääkin tyhmä kysymys, mutta miten nuo vapaat määräytyvät yövuoroista? En ole meinaan koskaan kolmea vuoroa tehnyt ja nyt aloin miettimään lastenhoitoa ja omaa jaksamistani.

Eli jos valvon vaikka kolme yötä niin kuinka monta vapaata siitä saa? Onko merkitystä on yövuoro esim.juhannuksena tai tavallisena viikonloppuna?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Edellisessä työpaikassani saimme yölisät aikahyvityksenä. Kolmesta yöstä yksi ylimääräinen vapaa, ja olikohan se niin että yhdestä yöstä tuli 3h vapaata, mutta riippuu varmaan yövuoron pituudesta. Arvelisin että kvtesista löytyy tarkat määritelmät.

Ihan harkitsemisen arvoinen juttu kyllä ottaa vapaana ne yöt, kolmen viikon listassa se yksikin vapaa on mukava lisä, puhumattakaan jos tekee koko listan öitä, meilläkin oli 6 viikon listat eli ei pahemmin tarvinnut töissä käydä  8)

"Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä."

"Jaa KUHANSILMIÄ?!"

Link to comment
Share on other sites

Ottaisin kyllä mieluusti vapaana..tosin rahakin kelpaisi  8), mutta en sitten tiedä kuinka os.hoitaja meinaa tehdä

:-.

Koska en ole kuin muutaman päivän enää juhannuksen valmisten jälkeen töissä niin tuntuu kyllä sinänsä samalta jos vaikka rahana saiskin..No, näkee sen sitten joskus kun listan saa lopullisessa muodossa käsiinsä.

Link to comment
Share on other sites

Nimenomaan oman jaksamisen kannalta kannattaa harkita. Meillä oli ainakin sen verran hektinen osasto että kaikki oli yhtä mieltä siitä, että mieluummin vapaina kun lisät kouraan. Mutta viime kädessähän se on listantekijästä ja sijaistilanteesta kiinni. Ja oh:stakin kai. Meillä oli kaksi täysipäiväistä sijaista (joista itse olin toinen) tekemässä noita aikahyvitysvapaita.

"Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä."

"Jaa KUHANSILMIÄ?!"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...