Jump to content
MAINOS

Aktiivimalli hoitotyössä?


Guest Kyllästynyt!

Recommended Posts

Guest Kyllästynyt!

Hoitoalan esimiehet!

Tiedättekö  mitä tarkoittaa AKTIIVIMALLI työnhakijoille, koskee myös teitä? Teiltä kun kysytään asiasta, niin kunnon vastausta ei saada?

TYÖPAIKKA PITÄÄ OTTAA  VASTAAN/ HAKEA TOISESTA KAUPUNISTA.  On TE:n toimiston viesti/ käsky monelle työnhakijalle ja hoitajia on paljon työttömyyskortistossa joko ikä on teille rasite tai teidän oma asenne esteenä.  Taitaa olla eräs  kiusaaminen  muoto.

Tänään oli juttu Heinolasta ajaa autolla Hki:n töihin > anteeksi oli miespuolinen. Juuri täyttää aktiivimallin ehdot. Itse maksetaan matkat, bensat ym. Ei, ole edes teidän rahapussista poissa.

Olen itse kokenut  nyt johtajien puolesta tätä eli mitta alkaa olla täysi teitä HELSINGIN TÄYDELLISIÄ HOITOALAN JOHTAJIA kohtaan. Opeletkaa  lukemaan/ ymmärtämään maatietoa ja samalla katsomaan HSL: sivuja. Emme elä enää1950-60 lukua vaan 2018 ja paluutta ei ole.  Tulkaa ihmeessä  sieltä lasitornista alas  tähän meidän kuolevien luokse ja pitäkään oma yksinkertainen asenne omassa tiedossa.

MM. Kotkasta-Loviisa- Sipoo-  Porvoo- Helsinki-akselilla kulkee julkinen liikenne hyvin ja jokaiseen työvuoroon pääsee. Ette edes tarjoa asumismuotoa?  Miksi vihaatte meitä ja eräät kehtaavat vielä sanoa ääneen? Kuulut jo lyhyen ajan sisällä x3 johtajien omasta suusta.   Emme palkkaa, kun asut toisella paikkakunnalla?  Siellä Helsingin päässä on jatkuvasti ongelmia; Metro. lähijuna toimivat miten toimivat, ruuhkat.... bussit kulkevat kiitettävästi. Isoin ongelma on teidän oma asenne toisen kaupungin henkilöitä kohtaan ja se  on vain pahentunut viime kk:si.

Onko tarkoitus teidän täydelliset  työntekijät ovat 24h/ 7pv viikossa teidän  täydessä alaisuudessa. siitä vain, marina siis loppui.  Käsky tulee  teiltä työntekijä astuu työhön samalla minuutilla ja jättää kotityöt samalla avauksella.  Luulisi Meilahden tapaus olisi jotakin opettanut teille. Antaa karsean kuvan johtamisesta ja ainakin mol:n sivut puhuvat samaa kieltä.

Ikä ja kuka asuu missäkin nykyisin > Ei haittaa yhdenkään työnhakijan työntekoa vaan teidän oma asenne on esteenä.   Aina ollut työnhakijan oma asia miten tulee töihin ja lähtee kotiin. Ette ole meidän äitejä tai isiä.  Kohdelkaa meitä aikuisina ihmisinä, olkoon ikä, minkä maalainen tahansa tai muuta vastaavaa.

Kaikki ketkä tulevat työelämään ovat aikuisia henkilöitä, ei teidän lapsia....

Flunssarokote,  taitaa on seuraava ja kyllä keksitte syitä ettei tarvitse palkata ketään töihin. Kohta voitte laittaa säpit oveen  ihan rauhassa, kukaan ei hae teille.  

Onneksi, muulla päin  Suomenmaata  arvostetaan vielä Suomalasia, päteviä, koulutettuja hoitajia ja sinne mennään ilomielin töihin tekemään arvokasta työtä.

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
6 tuntia sitten, Vieras: Kyllästynyt! kirjoitti:

Tänään oli juttu Heinolasta ajaa autolla Hki:n töihin > anteeksi oli miespuolinen. Juuri täyttää aktiivimallin ehdot. Itse maksetaan matkat, bensat ym. Ei, ole edes teidän rahapussista poissa.

Häh?

Link to comment
Share on other sites

Tämän kirjoittaja vaikuttaisi tekstin muotoilun perusteella olevan, btw, eri kuin tämä jo pidempään keskuudessamme viihtynyt vuodattaja.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...