Jump to content
MAINOS

Uuden sukupolven varhaiskasvattaja / Lastenhoitaja / Lähihoitaja


Hoivanet Oy

Recommended Posts

Hei sinä uuden sukupolven Varhaiskasvattaja!

Me Hoivanetissä annamme arvoa lapsen ensimmäisille, kehityksellisesti herkille vuosille, perheiden yksilöllisille tarpeille sekä varhaiskasvatuksen uusimmalle tutkimustiedolle. Tälle arvopohjalle olemme rakentaneet uudenlaisen hoitorinkimalliin pohjaavan perhepäivähoidon, jossa laadukas, erityisesti pienille lapsille räätälöity varhaiskasvatus, pysyvä hoitosuhde ja pieni ryhmäkoko sekä tuttu, turvallinen kotiympäristö ovat toimitamme keskiössä. 

Etsimme nyt uusia lastenhoidon ammattilaisia mukaan loppukesästä ja alkusyksystä alkaviin perhepäivähoitoryhmiimme. Olisitko se juuri Sinä? Löytyykö sinulta aimo annos joustavuutta, sylillinen lämpöä ja ropallinen varhaispedagogiikan uusinta osaamista? Nautitko lisäksi itsenäisestä ja toiminnallisesta lastenhoitotyöstä kotiympäristössä?

Loistavaa! Lähde mukaan perhepäivähoitajaksemme kehittämään ammattitaitoasi ja luomaan Suomeen uusi päivähoidon vaihtoehto!

Lähetä hakemuksesi/CV palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@hoivanet.fi otsikolla ”Uuden sukupolven varhaiskasvattaja”. 

Lisätietoa saat soittamalla HR- asiantuntija Maarit Härmälälle 040 183 1791, tavoitettavissa arkisin klo 10-16 tai kurkkaa kotisivumme https://www.hoivanet.fi/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/  

HOI_Hoivanet_Logo_Final2.jpg

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...