Jump to content
MAINOS

Rovaniemen/lähikuntien työtilanne?


Guest iid0

Recommended Posts

  • 1 month later...
MAINOS
Guest Face

Töitä varmasti piisaa niin lyhyitä kun pitkiä sijaisuuksia ja paljon on ollut vakipaikkojakin auki. Vasta on noussut monta uutta taloa. Tähän törmäsin tänään facebookissa:

"Lähihoitaja! Tarjolla sijaisuuksia Caritaksen Rovaniemen yksikössä vammaisten asumispalveluissa. 

Caritas Rovaniemen yksikkö on maaliskuussa 2017 avattu uusi talo, jossa on nykyaikaiset ja viihtyisät tilat sekä työskentelytavat. 

Sijaisuuksista kiinnostuneiden pitää rekisteröityä sijaiset.fi ohjelmaan ja valita asetuksista "kiinnostunut yksiköstä Rovaniemi". Heti ensi viikolla on mahdollisuus tulla perehdytykseen aamuvuoroihin, josta voit sopia yksikön päällikön kanssa p. 045 675 932 9 / Nina Siira-Kuoksa. 

Tervetuloa! ❤️"

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kolpeneelle vaikea saada sijaisia hankalien esimiesten takia, jotka nöyryyttäät ja hyppyyttävät nuoria sijaisia. Saattavat jopa huutaa törkeästi päin naamaa niin, että nuori ei suostu tulemaan enää seuraavana päivänä. Pari paikkaa on sellaista, mihin ei talon omat sijaisetkaan halua tulla esimiehen tai parin muun kyllästyneen hoitajan takia, joiden elämäntehtävä on kiusata nuoria työntekijöitä.

Kolpeneella pärjäät, jos osaat tutustua siihen pieneen sisäpiiriin, mikä sitä pyörittää. Jos satut olemaan kaunis mies, etenet heti valmistuttuasi osastovastaavaksi, vaikka pätevyys ei riitä. Kauniit miehet saa heti vakituisen paikan, mutta vähemmän kauniit nuoret pojat saa odottaa vuosikausia paikkaa. Joten huomaatte, että yhteisissä illanvietoissa kannattaa käydä ja olla sosiaalinen, niin paikka tulee nopeampaa ja jopa osastovastavan paikka. Lisäksi muutenkin kannattaa esimieheille lirkutella, niin tällä pääsee nopeaa eteen päin. Mielellään kapakassa tai työpaikan juhlissa. Joillekkin käy sekä miehet ja naiset, joten tässä yhteiskunnassa kun saa itse määritellä sukupuolen, kelpaa kumpikin sukupuoli vapaa-aikana ja kummasti alkaa työsopimukset pidentymään.

Johtopaikoille on päässyt liikaa entisiä rivihoitajia, joilla on nyt paljon hampaankolossa entisiä työkavereita vastaan ja piiri pieni pyörii myös niiden keskuudessa, joiden kanssa vietetään edelleen vapaa-aikaa. Johto pitäisi valita aina ulkopuolelta, eikä rivihoitajasta eteen päin lukeneelle, kenellä on suosikit ja sukulaiset ja ryyppykaverit alaisinaan. Rovaniemi on niin pieni kaupunki, että kaikki tietävät joka paikasta, ketkä on suosikkeja, ketkä eivät.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...