Jump to content
 
Vieras: Felix

Julkisuosikki

Recommended Posts

Vieras: Felix

Voiko työnantaja vaatia/pakottaa vakituisessa työsuhteessa olevan lähihoitajan rekisteröitymään julkisuosikkiin, jos tämä on jo julkiterhikissä? Valviran tietopalvelussahan nuo kaksi rekisteriä on näköjään yhdistetty yhdeksi ja samaksi. Sieltä näkee heti henkilön olevan lähihoitaja vaikka ei julkisuosikissa olisikaan, terhikkiin rekisteröityminen riittää. Mitä järkeä tuplarekisteröitymisessä? 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Lisää johtajia virastoon

Itse kanssa tätä tarvetta kahdelle rekisterille ihmetellyt. Ei muuta tule mieleen, kuin selkeä rahastus. Luulisi nyt yhden rekisterin riittävän koko sote kentälle, mutta ei.

Itse en aio rekisteröityä ennenkuin aivan pakon edessä. Tällä hetkellä töissä terveydenhuollonkentässä. Jos joskus hamassa tulevaisuudessa siirtyisin sosiaalipuolelle ja se vaadittaisiin, että rekisteröityy myös johonkin toiseen rekisteriin niin sitten kai se olisi pakko.

Toistaiseksi ajattelin odotella josko joku virkamies olisi niin fiksu, että lamppu syttyisi päässä edes kerran ja tulisi ajatus, että hei ehkä yksikin rekisteri riittää.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×