Jump to content
MAINOS

Julkisuosikki


Vieras: Felix

Recommended Posts

Voiko työnantaja vaatia/pakottaa vakituisessa työsuhteessa olevan lähihoitajan rekisteröitymään julkisuosikkiin, jos tämä on jo julkiterhikissä? Valviran tietopalvelussahan nuo kaksi rekisteriä on näköjään yhdistetty yhdeksi ja samaksi. Sieltä näkee heti henkilön olevan lähihoitaja vaikka ei julkisuosikissa olisikaan, terhikkiin rekisteröityminen riittää. Mitä järkeä tuplarekisteröitymisessä? 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: Lisää johtajia virastoon

Itse kanssa tätä tarvetta kahdelle rekisterille ihmetellyt. Ei muuta tule mieleen, kuin selkeä rahastus. Luulisi nyt yhden rekisterin riittävän koko sote kentälle, mutta ei.

Itse en aio rekisteröityä ennenkuin aivan pakon edessä. Tällä hetkellä töissä terveydenhuollonkentässä. Jos joskus hamassa tulevaisuudessa siirtyisin sosiaalipuolelle ja se vaadittaisiin, että rekisteröityy myös johonkin toiseen rekisteriin niin sitten kai se olisi pakko.

Toistaiseksi ajattelin odotella josko joku virkamies olisi niin fiksu, että lamppu syttyisi päässä edes kerran ja tulisi ajatus, että hei ehkä yksikin rekisteri riittää.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...