Jump to content
MAINOS

Julkisuosikki


Guest Felix

Recommended Posts

Guest Felix

Voiko työnantaja vaatia/pakottaa vakituisessa työsuhteessa olevan lähihoitajan rekisteröitymään julkisuosikkiin, jos tämä on jo julkiterhikissä? Valviran tietopalvelussahan nuo kaksi rekisteriä on näköjään yhdistetty yhdeksi ja samaksi. Sieltä näkee heti henkilön olevan lähihoitaja vaikka ei julkisuosikissa olisikaan, terhikkiin rekisteröityminen riittää. Mitä järkeä tuplarekisteröitymisessä? 

Link to comment
Share on other sites

Guest Lisää johtajia virastoon

Itse kanssa tätä tarvetta kahdelle rekisterille ihmetellyt. Ei muuta tule mieleen, kuin selkeä rahastus. Luulisi nyt yhden rekisterin riittävän koko sote kentälle, mutta ei.

Itse en aio rekisteröityä ennenkuin aivan pakon edessä. Tällä hetkellä töissä terveydenhuollonkentässä. Jos joskus hamassa tulevaisuudessa siirtyisin sosiaalipuolelle ja se vaadittaisiin, että rekisteröityy myös johonkin toiseen rekisteriin niin sitten kai se olisi pakko.

Toistaiseksi ajattelin odotella josko joku virkamies olisi niin fiksu, että lamppu syttyisi päässä edes kerran ja tulisi ajatus, että hei ehkä yksikin rekisteri riittää.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...