Jump to content
MAINOS

Työtapaturma/työkykyarvio


Vieras: Nurseh

Recommended Posts

Onko kellään kokemusta kuntyötapaturman takia saa parantumattomaan vamman, joutuu leikkaukseen joka aiheuttaa että ei pysty enää esim raskaita nostoja tekemään eli työnantajan pitäisi työpistesijoituksissa sijoittaa aina vähemmän kuormittaviin pisteisiin (tämä mahdollista koska kierrän useassa pisteessä saman talon sisällä). Alustavasti ta on sanonut että tällaisen ratkaisun voi tehdä väliaikaisesti mutta ei pysyvästi. Vamma ei tule paranemasn enää kuitenkaan joten voiko ta irtisanoa vaikka sillä olisi mahd ratkaista asia sijoittamalla minut ainoastaan kevyempiin pisteisiin. Meillä on kuitenkin työntekijöitä jotka ovat vaan esim yhdessä työpisteessä mutta ta näkemyksen minun pitäisi siis pystyä tekemään kaikkea.

Olen siis sairaslomalla ja työterv lääkäri tulee antamaan suosituksen juuri raskaan fyys kuormituksen välttämisestä ennen työhönpaluuta ja tark olla kolmikantapalaveri myös.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
  • 10 kuukautta myöhemmin...
Vieras: Ainavaanhoitajana

Työnantajan on osoitettava sopivaa työtä kun se kerran on mahdollista niinkuin totesit, kolmikantaneuvotteluissa mitä sovitte siitä työnantajan pidettävä kiinni, sairaus ei ole irtisanomisperuste.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...