Jump to content
Vieras: Nurseh

Työtapaturma/työkykyarvio

Recommended Posts

Vieras: Nurseh

Onko kellään kokemusta kuntyötapaturman takia saa parantumattomaan vamman, joutuu leikkaukseen joka aiheuttaa että ei pysty enää esim raskaita nostoja tekemään eli työnantajan pitäisi työpistesijoituksissa sijoittaa aina vähemmän kuormittaviin pisteisiin (tämä mahdollista koska kierrän useassa pisteessä saman talon sisällä). Alustavasti ta on sanonut että tällaisen ratkaisun voi tehdä väliaikaisesti mutta ei pysyvästi. Vamma ei tule paranemasn enää kuitenkaan joten voiko ta irtisanoa vaikka sillä olisi mahd ratkaista asia sijoittamalla minut ainoastaan kevyempiin pisteisiin. Meillä on kuitenkin työntekijöitä jotka ovat vaan esim yhdessä työpisteessä mutta ta näkemyksen minun pitäisi siis pystyä tekemään kaikkea.

Olen siis sairaslomalla ja työterv lääkäri tulee antamaan suosituksen juuri raskaan fyys kuormituksen välttämisestä ennen työhönpaluuta ja tark olla kolmikantapalaveri myös.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Nurseh

Ja vakuutusyhtiö on antanut hylkäyksen eli ei korvaa mitään.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Ainavaanhoitajana

Työnantajan on osoitettava sopivaa työtä kun se kerran on mahdollista niinkuin totesit, kolmikantaneuvotteluissa mitä sovitte siitä työnantajan pidettävä kiinni, sairaus ei ole irtisanomisperuste.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...