Jump to content
MAINOS

Työtapaturma/työkykyarvio


Guest Nurseh
 Share

Recommended Posts

Guest Nurseh

Onko kellään kokemusta kuntyötapaturman takia saa parantumattomaan vamman, joutuu leikkaukseen joka aiheuttaa että ei pysty enää esim raskaita nostoja tekemään eli työnantajan pitäisi työpistesijoituksissa sijoittaa aina vähemmän kuormittaviin pisteisiin (tämä mahdollista koska kierrän useassa pisteessä saman talon sisällä). Alustavasti ta on sanonut että tällaisen ratkaisun voi tehdä väliaikaisesti mutta ei pysyvästi. Vamma ei tule paranemasn enää kuitenkaan joten voiko ta irtisanoa vaikka sillä olisi mahd ratkaista asia sijoittamalla minut ainoastaan kevyempiin pisteisiin. Meillä on kuitenkin työntekijöitä jotka ovat vaan esim yhdessä työpisteessä mutta ta näkemyksen minun pitäisi siis pystyä tekemään kaikkea.

Olen siis sairaslomalla ja työterv lääkäri tulee antamaan suosituksen juuri raskaan fyys kuormituksen välttämisestä ennen työhönpaluuta ja tark olla kolmikantapalaveri myös.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
  • 10 months later...
Guest Ainavaanhoitajana

Työnantajan on osoitettava sopivaa työtä kun se kerran on mahdollista niinkuin totesit, kolmikantaneuvotteluissa mitä sovitte siitä työnantajan pidettävä kiinni, sairaus ei ole irtisanomisperuste.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...