Jump to content
MAINOS

Vuosiloma/sairausaika-palkka


Vieras: Typy

Recommended Posts

Osaako kukaan valaista, miksi palkkalaskelmassa on loma-ajan lisät vähennetty palkasta?! Eli ollut vuosilomaa 3 pvää,ne kuitenkin jäivät sairausloman alle, siitäkö syystä voidaan työntekijältä rokottaa tilistä vuosilomalisä?! Eikö loogisempaa olisi jättää ne maksamatta, sairausloman vuoksi, eikä niin että työntekijä maksaa siitä että sairastunut vuosilomapäivinä?! Vai mikä mahtaa olla selitys=

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
Tunti sitten, Vieras: Typy kirjoitti:

 Vai mikä mahtaa olla selitys

Jaa-a. Eikö loogisempaa olisi ollut kysyä ihan palkanlaskennasta mitä tämä tarkoittaa. Saa varmaan asiantuntevamman vastauksenkin kuin täältä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

2 tuntia sitten, Vieras: Typy kirjoitti:

Vastaus palkanlaskennasta oli ettei hän osaa oikein vastata tähän! 

Eli sulla on palkanlaskenta laskenut palkan ja ottaneet sieltä jotain miinuksia eivätkä tiedä itsekkään miksi...Aika helkkarin hyvä palkanlaskenta kyllä :D

Lähtökohtaisesti tässä nyt taitaa ongelma olla siellä palkanlaskun päässä. Tiedothan lomista yms menee esimiesten kautta sinne. Jos et saa vastausta palkkatoimistosta miksi nämä vähennykset on tehty niin kysy esimieheltä. Jos hänkään ei tiedä niin ota yhteyttä liittoosi vaikka viestillä niin saat kyllä neuvontaa mikäli tässä joku virhe on tapahtunut. Tai pääluottamusmieheen jos epäilyttää että virhe on tullut ja muut kieltää sen.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Taannoin kysyin lomapäivistä sekä paljonko vähentävät vapaapäiviä, vastaus oli: En kyllä osaa nyt vastata!! Eli tuttua huttua, aina sama vastaus! Luottamusmiestä ei alueellani tällä hetkellä ole olemassa, täytynee soitella pääkallopaikalle!! Summahan on mitätön, mutta periaate! Miten sairausloman alle jäänyt vuosiloma 3 pvää vähentää palkkapussia, en käsitä. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Voisko olla niin, että ne maksetaan sinulle sitten, kun oikeasti pidät ne lomapäivät? Lomapäiväsihän kaiketi siirtyvät tulevaisuuteen, jos olet anonut siirtoa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Voi olla, että riippuu työehtosopimuksesta, mutta ainakin kvtessin mukaan sairasloma siirtää edelleen vuosilomaa. Ainakin itselläni palkanlaskenta maksoi nyt vuosilomalisät, koska ei ollut tiedossa, että sairasloma jatkuu. Olettaisin, että ne miinustetaan seuraavasta palkasta ja sairaslomalisä tulee sitten tilalle, mutta saa nyt nähdä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...