Jump to content

Vuosiloma/sairausaika-palkka


Recommended Posts

Osaako kukaan valaista, miksi palkkalaskelmassa on loma-ajan lisät vähennetty palkasta?! Eli ollut vuosilomaa 3 pvää,ne kuitenkin jäivät sairausloman alle, siitäkö syystä voidaan työntekijältä rokottaa tilistä vuosilomalisä?! Eikö loogisempaa olisi jättää ne maksamatta, sairausloman vuoksi, eikä niin että työntekijä maksaa siitä että sairastunut vuosilomapäivinä?! Vai mikä mahtaa olla selitys=

Link to post
Share on other sites
Tunti sitten, Vieras: Typy kirjoitti:

 Vai mikä mahtaa olla selitys

Jaa-a. Eikö loogisempaa olisi ollut kysyä ihan palkanlaskennasta mitä tämä tarkoittaa. Saa varmaan asiantuntevamman vastauksenkin kuin täältä.

Edited by kahvikuppi_
Link to post
Share on other sites
2 tuntia sitten, Vieras: Typy kirjoitti:

Vastaus palkanlaskennasta oli ettei hän osaa oikein vastata tähän! 

Eli sulla on palkanlaskenta laskenut palkan ja ottaneet sieltä jotain miinuksia eivätkä tiedä itsekkään miksi...Aika helkkarin hyvä palkanlaskenta kyllä :D

Lähtökohtaisesti tässä nyt taitaa ongelma olla siellä palkanlaskun päässä. Tiedothan lomista yms menee esimiesten kautta sinne. Jos et saa vastausta palkkatoimistosta miksi nämä vähennykset on tehty niin kysy esimieheltä. Jos hänkään ei tiedä niin ota yhteyttä liittoosi vaikka viestillä niin saat kyllä neuvontaa mikäli tässä joku virhe on tapahtunut. Tai pääluottamusmieheen jos epäilyttää että virhe on tullut ja muut kieltää sen.

Link to post
Share on other sites

Taannoin kysyin lomapäivistä sekä paljonko vähentävät vapaapäiviä, vastaus oli: En kyllä osaa nyt vastata!! Eli tuttua huttua, aina sama vastaus! Luottamusmiestä ei alueellani tällä hetkellä ole olemassa, täytynee soitella pääkallopaikalle!! Summahan on mitätön, mutta periaate! Miten sairausloman alle jäänyt vuosiloma 3 pvää vähentää palkkapussia, en käsitä. 

Link to post
Share on other sites

Voisko olla niin, että ne maksetaan sinulle sitten, kun oikeasti pidät ne lomapäivät? Lomapäiväsihän kaiketi siirtyvät tulevaisuuteen, jos olet anonut siirtoa.

Link to post
Share on other sites

Voi olla, että riippuu työehtosopimuksesta, mutta ainakin kvtessin mukaan sairasloma siirtää edelleen vuosilomaa. Ainakin itselläni palkanlaskenta maksoi nyt vuosilomalisät, koska ei ollut tiedossa, että sairasloma jatkuu. Olettaisin, että ne miinustetaan seuraavasta palkasta ja sairaslomalisä tulee sitten tilalle, mutta saa nyt nähdä.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...