Jump to content
MAINOS

Ystävänpäivän juhlinta


Petite Infirmieré

Recommended Posts

Niin, ystävänpäivän lähestyessä vinhaa vauhtia kysyisin teiltä rakkaat kollegat, että miten teidän työpaikallanne on huomioitu ystävänpäivä? Lähinnä siis laitosasumisessa tai ympärivuorokautisessa hoivassa työskenteleviltä haen vinkkejä, miksei toki muutkin voi kommentoida. Kaikki ideat otetaan vastaan!

 

Yhtenä ajatuksena oli yhdessä asukkaiden kanssa miettiä positiivisia juttuja jokaisesta asukkaasta ja kirjata ne kortteihin ylös. Meillä siis suurin osa asukkaista vielä muistavia ja varmasti ainakin hoitajan avustuksella tähän tehtävään kykenisi. Toisaalta mietin, että kun meille on juuri muuttanut asukas ja muuttamassa toinen, että olisko heistä tylsää kun he ei vielä juuri tuntisi ketään eikä muut tunne vielä kovin hyvin... Lisäksi toki ystäviin liittyviä lauluja on paljon, ja meillä tykätään laulaa joten niitä voisi vaikka ruokailun yhteydessä luritella. 

Tai jos ystävänpäivää ei ole juhlistettu, niin entäpä laskiainen? Muuten kuin pullien muodossa. Toki olisi hauskaa ollut vaikkapa kutsua omaiset laskiaisen/ystävänpäivän viettoon, mutta se juna taisi vähän niinkuin mennä jo...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...