Jump to content

Hallitus ja työajan pidennys


Recommended Posts

Nyt kun tämä hallituksen työajan pidennys astui voimaan, kuntatyöalalla eikö sen pitäisi koskea kaikkia työyhteisössä?! Ja jos ei, ketä se ei sitten koske? 

Link to post
Share on other sites

Kannattaa varmaan ensisijaisesti kysyä työnantajalta. Ei kai sen mikään suoranainen pakko ole kaikkia koskea, jos työnantaja ei halua työtä teettää.

Link to post
Share on other sites
Guest höpsis

Kyllä minun mielestä tämä koskee kaikkia työntekijöitä kuntapuolella, ei kai työyhteisössä  voi arpoa kenelle ne työajan pidennykset lankeaa. Eli työyhteisössä olevilla eri titteleillä ei varmastikaan ole merkitystä, koskee niin saikkuja kun lähäreitäkin, jos siitä kyse.

Link to post
Share on other sites

Naurattaa muutenkin koko työajan pidennys. Koko homma tarkoitti vielä kahvitaukoa ennen työvuoron loppumista kun ei muutenkaan ole aina tekemistä niin sitten pitää vielä 15min pitempään lorvia potkimassa atk -pöydänjalkaa ja surffailla tori.fissä.

Edited by kahvikuppi_
Link to post
Share on other sites

Juuri niin. Eli viikossa yksi puolikolmen päivä muuttuu kolmenpäiväksi. 

Käytännön hoitotyötä tuo ei tehosta lainkaan, sillä ainakin meillä tuo on se tehottomin aika kun ollaan yhtäaikaa iltavuoron kanssa töissä. Hoitotyötä kun ei voi tuotteistaa samalla tavalla kuin jotain tehdastyötä. Työajan pidennys ei tuo yhtään lisäkäsiä sinne missä niitä tarvitaan, eli aamutoimissa, ruokailuissa ja iltatoimissa. Niiden suorittamiseen on edelleen yhtä vähän aikaa ja työntekijöitä. 

Link to post
Share on other sites
14.1.2017 klo 13.22, nor kirjoitti:

Käytännön hoitotyötä tuo ei tehosta lainkaan, sillä ainakin meillä tuo on se tehottomin aika kun ollaan yhtäaikaa iltavuoron kanssa töissä.

Tässähän tämä. Meillä loppuu virka-aika töissä 15:00 jonka jälkeen alkaa päivystys. Elektiiviset potilaat loppuu ennen virka-aikaa ja tuohon aikaan on jo iltavuoro painamassa osastolla. Naurattaa joskus kun 3-6 hoitajaa vaan odottelee millon kello on pykälässään. Ja kun opäivävuoroa tekevillä ylitöitä harvoin tulee niin sitten ei voi edes tuntipankista ottaa tunteja pois. Semmonen

Edited by kahvikuppi_
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...