Jump to content
MAINOS

Hallitus ja työajan pidennys


Guest NuoRi

Recommended Posts

Nyt kun tämä hallituksen työajan pidennys astui voimaan, kuntatyöalalla eikö sen pitäisi koskea kaikkia työyhteisössä?! Ja jos ei, ketä se ei sitten koske? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest höpsis

Kyllä minun mielestä tämä koskee kaikkia työntekijöitä kuntapuolella, ei kai työyhteisössä  voi arpoa kenelle ne työajan pidennykset lankeaa. Eli työyhteisössä olevilla eri titteleillä ei varmastikaan ole merkitystä, koskee niin saikkuja kun lähäreitäkin, jos siitä kyse.

Link to comment
Share on other sites

Naurattaa muutenkin koko työajan pidennys. Koko homma tarkoitti vielä kahvitaukoa ennen työvuoron loppumista kun ei muutenkaan ole aina tekemistä niin sitten pitää vielä 15min pitempään lorvia potkimassa atk -pöydänjalkaa ja surffailla tori.fissä.

Link to comment
Share on other sites

Juuri niin. Eli viikossa yksi puolikolmen päivä muuttuu kolmenpäiväksi. 

Käytännön hoitotyötä tuo ei tehosta lainkaan, sillä ainakin meillä tuo on se tehottomin aika kun ollaan yhtäaikaa iltavuoron kanssa töissä. Hoitotyötä kun ei voi tuotteistaa samalla tavalla kuin jotain tehdastyötä. Työajan pidennys ei tuo yhtään lisäkäsiä sinne missä niitä tarvitaan, eli aamutoimissa, ruokailuissa ja iltatoimissa. Niiden suorittamiseen on edelleen yhtä vähän aikaa ja työntekijöitä. 

Link to comment
Share on other sites

14.1.2017 klo 13.22, nor kirjoitti:

Käytännön hoitotyötä tuo ei tehosta lainkaan, sillä ainakin meillä tuo on se tehottomin aika kun ollaan yhtäaikaa iltavuoron kanssa töissä.

Tässähän tämä. Meillä loppuu virka-aika töissä 15:00 jonka jälkeen alkaa päivystys. Elektiiviset potilaat loppuu ennen virka-aikaa ja tuohon aikaan on jo iltavuoro painamassa osastolla. Naurattaa joskus kun 3-6 hoitajaa vaan odottelee millon kello on pykälässään. Ja kun opäivävuoroa tekevillä ylitöitä harvoin tulee niin sitten ei voi edes tuntipankista ottaa tunteja pois. Semmonen

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...