Jump to content
MAINOS

Sijaiset Rekty?


Vieras: Keikkalainen!

Recommended Posts

Vieras: Keikkalainen!

Onko, kukaan tietoinen toimiiko Sijaiset-rekty?

Sijaiset, päivitys, sivut ym. toimivat hyvin ja helppo sopia keikat myös pitkäksi ajaksi etukäteen.

 TYÖNANTAJAN PUOLI EI TOIMI OLLENKAAN tai toimii todella huonosti. Muutaman laittelin hakupaperit sisään ja peräti 2 vastausta tuli työnantajilta ja nyt huomasin Hanna-koti, HKi.

Ei tarvitse keikkalaisia koskaan.  Heillä menee todella HYVIN.  Sanottava rehellisesti, kiitos ei.  Sain jo huonon kuvan työpaikkahaastattelussa n. vuosi sitten.

Sain itse  eräältä työnantajalta, vanhushoito , Hki.

Niin huonon PALAUTEEN tämän kautta, SUORASTAAN LOUKAAVAN,HEILLE EI KELVANNUT KOULUTETTU, PÄTEVÄ SUOMALAINEN HOITAJA. Oli ihan väärä koulutus eli lähihoitajankoulutus. Ihan turhaan heidän mielestä. Toisin sanoen; Olin HUONO TYÖNTEKIJÄ tai ihminen. Palaute meni takaisin ja  vika  oli muualla ei heissä. Helppo on syyttää konetta, mutta siihen tarvitaan ihminen kuka kirjoittaa tekstin ja painaa nappia eteenpäin. Varsinkin, kun en ole edes koskaan käynyt koko firmassa ja ihan vento vieras henkilö koko johtoportaalle. Kehtaavat vielä mainostaa HYVÄSTÄ ILMAPIIRISTÄ ym. Kuulemma ei ole tarve hoitajista, tällä hetkellä.....

Hakevat usein hoitajia MOL:SSA. Tänne, ei koskaan töihin tai ei edes keikalle.

Mukana ovat mm. Gauis-säätiö, Hanna-koti, Helsingin Seniorisäätiö. 9Lives, Kaunialan Sairaala, Keravan Palvelutalosäätiö, nämä ovat Uusimaalta, mutta Hanna-koti on myös Turussa. Toimii myös muualla Suomessa, myös kotisiivous, lastenhoito, vanhustenhoito...

Olen pääsyt haasteluun ja hyväksytty muutamaan paikkaa, mutta yhtään keikkaa ei ole tullut sen kautta. Ainoa mitä opin tämän kautta, opettele pitämään puoliasi. Varsinkin jos rekty ja johtaja ovat erimieltä palkasta.  Johtaja soitti ja korjasi palkkaluokan. Rekty joka mokasi pahasti, ei mitään selitystä...  Eli 2 työnantajaa joihin EN MENE TEKEMÄÄN KOSKAAN KEIKKAA. Ovat antaneet niin huonon kuvan johtamisesta etukäteen. Hakevat kumpikin usein MOL:ssa ym.

Kysyisin, onko tietoa; ONKO  tämä pelkkää humpuukia työnantajien puolesta..... siellä on paljon eri hoitoalan firmoja mukana, ympäri Suomea. Tai onko tämä mihin työnantajat pääsevät loukkaamaan meitä keikkalaisia, niin huono on kokemus tästä rektystä?

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
Vieras: Kyllästynyt Helsinkiin!

Kaikesta päätellen HELSINKI, on joidenkin mielestä TÄYDELLINEN varsikin REKTYN toiminta. MOL:n sivun on yhtä tyhjän kanssa eli Helsingin Kaupunki; Madetoijan Palvelutalo, päivätoiminta > EI, HAE HOITAJAA. Siirretään toisesta yksiöstä sinne.

Jokainen, kuka on hakenut kyseistä työpaikkaa on pitänyt saada ilmoitus rektyn kautta omaan gmail:n.

Tämä on vain yksi esimerkki miten retky toiminasta eli kaikkea muuta kuin täydellinen.

  Usein myös retky on haastattelut työntekijän.   EI kelpaa kyseiselle työnantajalle vaan HÄN HALUAA vielä ITSE HAASTATTELLA on tehty  x2 . Työntekijä on pelkkä pelinappula näiden kahden virkailijan keskellä.

Tämä on tosi tapaus Hki :stä. Retky tarjoaa jatkuvasti koulutetulle lh palkkaluokan G17, mutta oikea on G21. Johtaja on henkilökohtaisesti ilmoittanut asiasta Rekty:n työntekijälle ja työnhakijoille. Mutta REKTY;n työntekijä tarjoaa jääräpäisesti G 17 palkkaluokkaa hakijoille.

Voisitte, lopettaa myös turhan jauhaminen, jos ette näe metsää puilta. Helsinki on kaukana täydellisyydestä.

Näitä hoitoalan työpaikkoja on todella paljon, ketkä yrittävät saada töihin paljon pienemmällä palkalla.  Ainoa hyvä asia on ; Ammattiliitoille tulee töitä lisää, kiitos tästä.

Onneksi, pääsin pois kokonaan Helsingistä.

Löytyi EMPAATTINEN, SYMPAATTINEN; OIKEUDENMUKAINEN ja käytös oli ihminen keskusteli toiselle IHMISELLE Palkka oli ok ja yllätys PEREHDYS on 4 päivää.  Mutta tämä onkin RUOTSALAINEN HOIVAKOTI ja sain miettiä otanko vastaan pestin vielä 1pv ja sen jälkeen työsopimus.

Mitä EI SAA HELSINGISSÄ, vaikka johtaja olisi LUVANNUT. Työntekijät sabotoivat sen heti alkuunsa. Katellisuus riehuu monessa työyhteisössä pahasti ja vahvat persoonat sanelevat koko työyhteisön toiminnan.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: keikkalainen

Kyllä sijaiset.fi toimii ihan hyvin, ainakin omalla kohdallani. Keikkaa tulee paljon siitä firmasta, mistä keikkaa olen hakenutkin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

En usko että järjestelmän toiminnassa ja rekrytointipäätöksissä ole mitään yhteyttä. Jos järjestelmään ilmoittautuu uutena työnhakijana, työnantajalla on kuitenkin viimekädessä oikeus valita kenet pyytää haastatteluun, työhakemuksessa annettujen tietojen ja työkokemuksen perusteella. Ei voi saada sataprosenttisesti hyväksymistä työhön, jos ilmoittautuu keikkalaiseksi. Normaalit prosessit kuten työhaastattelu ja taustojen tarkistaminen on tässäkin vaiheessa ihan arkipäivää.

järjestelmä toimii mielestäni hyvin, on selkeä ja helpottaa rekrytointia huomattavasti. Työajasta ei mene enää suurta osaa keikkalaisten järjestämiseen, ainoastaan murto-osa.

Eli, jos haluamasta yksiköstä vastataan, että juuri nyt ei ole tarvetta tai hakijan tiedoissa on jokin tieto että ei sovellu sen juuri  kyseisen yksikön työntekijäksi, ei kannata järjestelmää haukkua vaan pohtia miten voisi työkokemusta saada lisää.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: Kyllästynyt Helsinkiin!

Voi, raukkaa. Voisitte jo tulla tähän maailmaa.

Jokainen täysijärkinen tietää, tosiasian.

Vanhemmat hoitajat eivät kelpaa työnantajille, missään olomuodossa. Sen sanoo jo tilastot, kuinka paljon on hoitajia työttömänä ja lisääntyy koko ajan.

Tästä  puhutaan jo suoraan kadulla, lehdissä eli varsinkin jos on kouluttanut itseään. Joko on liian pätevä nykyisille johtajille ja lähiesimiehille. Myös sanottu suoraan päin naamaa muutamille hoitajille.

20 -35v. kielitaidottomat ja varsinkin vielä miespuoliset ovat aina etusijoilla työmarkkinoilla.

Törmäsin äskettäin VIELÄ MISSÄ  VIELÄ ELETÄÄN 50-luvulla. Niin sisäänlämpiävää toimintaa, ettei kukaan edes uskalla mennä sinne töihin.  Suoranaista  syrjintää Suomalaisia hoitajia kohtaan ja pätevyydestä ei ole kysymys. Työajoissa ei jousteta, vaan nuku hotelissa kun et pääse kotiin iltavuorossa tai et pääse aamulla töihin. Ero ei olisi vain 15min /per.suunta. Joustoa ei heru työyhteisöstä jne. Ovat hakeneet pitkään hoitajia tänne, yksikään uusi ei ole kauan.

Turha marista lehdissä, ettei saada hoitajia töihin.  Sitten on näitä UUSIA Esimiehiä tullut. 

 Ketkä eivät hallitse vielä johtamista vaan heillä on pätemisen tarve näyttää.

Minua ohjattiin suoraan;  Jos haet työpaikkaa tarkista  ensin kuka siellä on JOHTAJANA ja Lähiesimiehenä  ja sitten vasta haku päälle....

Tuli samalla ilmi eräs työpaikka Uusimaalla ; Suomalaisia asukaita voi hoitaa kuka tahansa, mutta näille RUOTSALAISILLE ASUKKAILLE kelpaa VAIN RUOTSALAINEN HOITAJA. Ei Suomalainen joka ymmärtää ja puhuu RUOTSIA ymmärtävästi. En, ihmettele kun tämä firma ei saa ketään töihin ja palkka on hanurista.

Onneksi Ruotsissa on ns. hoitotakuu kunnilla Suomalainen  " vanhus"  saa Suomenkielen taitoisen hoitajan.  Kysyin yhdeltä johtajalta tätä; Miksi Suomalasta " vanhusta" saa hoitaa ihan, vierasmaalainen, kielitaidoton , voi puhua Suomea, mutta käytännössä EI ymmärrä koko kieltä? Miksi RUOTSALAISET VANHUKSET on laitettu korokkeelle, otatko he parempia, kuin SUOMALAISET, jotka ovat sotineet maamme puolesta.  Ei, osannut vastata tähän.

 Tätä tapahtuu yllättäen paljon nykyisin eli ihmiset lokeroidaan pahasti.

Taidan harkita lähtemistä Ruotsiin töihin, niin Suomalaiset "ikä-ihmiset " saavat arvokkaan omalla äidinkielellä olevan hoidon?  

 Luen netistä, mihin alkavat hakemaan Ruotsinkielen taitoisia Suomalaisia  hoitajia. Kyseinen työpaikka antoi myös hyvän kuvan toiminnasta.

 Arvostus on ihan toinen, kuin Suomessa.

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: hämmentynyt

En nyt ehdi kirjautua sisään, mutta onnistuu näköjään näinkin (valitettavasti) -

Varmaan kaikille osapuolille hyvä, että löysit töitä muualta :) , jos ei sitten tarvitsisi enää vuodattaa käsittämättömiä höpinöitä vaivoiksi asti.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...