Jump to content
MAINOS

Siirtokuljetusten palkkaus asiaa 😊


Tanu

Recommended Posts

MAINOS

Jos meinaat korvausta varallaolotuntien ajalta, niin niistä ei makseta haittalisiä.

Kannattaa pitää huoli varallaolosysteemeissä, että sua ei kuseteta. Varallaoloajan ajoja ei saa laskea kuukausipalkkaan sisälle. Jos sulla lukee työsopimuksessa, että olet kokoaikainen työntekijä, niin kaikkien varallaololla tulleiden tehtävien ajalta maksetaan laskennallinen tuntipalkka, ylityölisät ja muut asiaan kuuluvat ilta-, yö-, lauantai- ja sunnuntailisät. Jos sulla on suunniteltu lista vajaaksi, niin se on työnantajan tappio, eikä vaikuta tuohon ylityöasiaan.

Käytännössä todennäköisesti yrittävät sitä, että sulla on aktiivia vaikka 70 % tunneista ja varallaoloaikana suoritettua työtä sisällytettäisiin siihen 30 %:iin siten, että et pääse ikinä ylitöille ja joudut kuitenkin käytännössä olemaan suurimman osan ajastasi työnantajan käytettävissä puoli-ilmaiseksi. Mitään hämärää 0-114,75 h tai osa-aikasopparia ei kannata kirjoittaa, ellei sitten ole tarkoitus harrastella oman toimen ohella.

Toki tämä voi tarkoittaa, että paikka menee sivu suun, koska joku noihin kusetuksiin aina suostuu. Se on sitten eri asia kuinka iso menetys se on, ettei saa päivystää pakettiautotallilla kolmen euron tuntipalkalla.

Yst. terv. nimim. Kolmen euron tuntipalkalla muutaman vuoden töitä tehnyt :D

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ok,  kiitti! Hyvä tietää. Saa siis olla tarkkana noiden kanssa 😊 just paljon kuullu noista et on vähän pissityksen meininkiä noilla siirto firmoilla.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...